Данче* Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 Манастир Студеница Драшко, Снежана, Плутон and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 Отправлено с моего iPod touch используя Tapatalk Војвода7, kordun, Juanito and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 7 minutes ago, Иоанна рече Отправлено с моего iPod touch используя Tapatalk jovanka, super ti ova slika! -Владимир-, GeniusAtWork, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Student91 Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 Са породичног пчелињака, припрема за багремову пашу. Да нам је макар делић труда које улажу пчеле, где би нам крај био, запитам се понекад? Плутон, Sanja Т., ivanaika and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Koji ne ljubi ne poznade Boga; jer Bog je ljubav" - 1Jn 4,8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 17 hours ago, Иоанна рече Отправлено с моего iPod touch используя Tapatalk Uaaaaaaauuuu..kakav fotos....best in d best Иоанна је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 Juče BGD / ispred Hrama / dvoje sl.prolaznika... zamiolila da poziraju...pretpostavljate da je zbog šajkače... Toliko su bili slatk i moderni / muški sa cipelama, onako od oka prilično skupim , mantil vredan i moderan ...mada se ne vidi na fotosu dobro/ ali šajkača me je oborila kako je legla na ovu in modernu varijantu .......i to juče u centru BGD-a Плутон, ivanaika, GeniusAtWork and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 24, 2016 Пријави Подели Написано Април 24, 2016 Рапсоди, Dominika, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 24, 2016 Пријави Подели Написано Април 24, 2016 Само млевени лан се не види, остало се може препознати. Хоће неко да покуша? Дакле, "смијешане најбоље се пију" тј једу. П.С. Клинци траже да бар један оброк буде овакав. Одушевљени су. И без проблема иду броколи, блитва, спанаћ, коприва, тиквице, карфиол, кељ... и то сирови. Данче*, Рапсоди, Ненад Р. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 24, 2016 Пријави Подели Написано Април 24, 2016 Јанко, нисам пробао, али мора да је прави"еликсир за подмлађивање" Јанко је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 24, 2016 Пријави Подели Написано Април 24, 2016 Управо сада, Ненад. рече Јанко, нисам пробао, али мора да је прави"еликсир за подмлађивање" За подмлађивање не знам и не интересује ме да будем млађи, али да прија организму, засићује и "држи" дуже и боље него много-што-шта пржено, јако или мрсно - проверено из прве руке. Kaludjerovic Sreten, Ненад Р. and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 24, 2016 Пријави Подели Написано Април 24, 2016 Janko, care brate, ovaj, jel si dobro? Leleeeee A ja sam mislila da je moja mama bila terorista Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 24, 2016 Пријави Подели Написано Април 24, 2016 2 minutes ago, Јелена011 рече Janko, care brate, ovaj, jel si dobro? Leleeeee A ja sam mislila da je moja mama bila terorista Никад боље. Што? Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 24, 2016 Пријави Подели Написано Април 24, 2016 8 minutes ago, Јанко рече Никад боље. Што? Previse je to za mene Nego odo ja na poso, samo da postavim moju fotku dana Sinoc je malac dobio u crkvi ljigavca na poklon od jedne devojcice... Aj sto se on odusevio nego sto je i mene zarazio Nadjoh recept za pravljenje, samo da nabavim tecni lepak i sutra cemo smuckati zajedno jos veceg ljigavca Рапсоди, Kaludjerovic Sreten, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 24, 2016 Пријави Подели Написано Април 24, 2016 6 minutes ago, Јелена011 рече Previse je to za mene Ко не проба не зна о чему је реч. Не видим како може бити превише. П.С. Овако нешто ниси имала кад си била мала. "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 24, 2016 Пријави Подели Написано Април 24, 2016 Ненад Р., Караконџула, ivanaika and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука