Рапсоди Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Не волиш више сигурно од Табаско Пита. Видим одрасли смо на истој литератури Он оно бијеше пије само мексичко? Едит; ипак аустралијско, сјећање ме полако издаје... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Видим одрасли смо на истој литератури Он оно бијеше пије само мексичко? Едит; ипак аустралијско, сјећање ме полако издаје... Знаш ли шта би са њима. Венчаше ли се напокон Лесли и Сумико, водају се толико времена, нема смисла . Мислим да је у припреми била једна прича као они у Србији, тако да мислим да је добри Табаско прешао на нашу шљиву и не трезни се. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Венчаше ли се напокон Лесли и Сумико, водају се толико времена, нема смисла . Прије ће бити да је и она прогледала и схватила да толике преваре не може опростити, а да се он никада промијенити неће. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 Посна , па изволте. GeniusAtWork, Плутон, Иван ♪♫ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 Данче*, Sofija_, Баба and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 Ух рекла бих да је и ово посна, са посним сиром.......или ми се чини. Плутон, Kaludjerovic Sreten, Sofija_ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 Изволте посна је..... Плутон, Viikica, Sofija_ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 Ух рекла бих да је и ово посна, са посним сиром.......или ми се чини. Gde ce ti dusa takve slike sad stavljati. Vec zamisljam krajnji rezultat nesto ovako Плутон, GeniusAtWork, Баба and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 Gde ce ti dusa takve slike sad stavljati. Vec zamisljam krajnji rezultat nesto ovako GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 kakve su ovo majstorije ako se ocima moze najesti, ja sam vec sita njam njam Kaludjerovic Sreten, GeniusAtWork, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Svetlana Djurisic Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 (измењено) Pančevo, kule na Dunavu, prošle godine. Измењено Новембар 27, 2015 од Дани Снежана, Баба, Плутон and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 Сајам књига и графике у Нишу. Успео сам да се пробијем лактовима кроз гужву, ал' једва, било је густо Снежана, Sanja Т., 19горан80 and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 Успео сам да се пробијем лактовима кроз гужву, ал' једва, било је густо ) И сигурно ниси ништа од наслова нашао што си хтео, јер од гужве све се одмах распродало . Kaludjerovic Sreten, GeniusAtWork and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 Успео сам да се пробијем лактовима кроз гужву, ал' једва, било је густо ) И сигурно ниси ништа од наслова нашао што си хтео, јер од гужве све се одмах распродало . Уф, ћути...успео сам да нађем понешто, замало да ми однесу све испред носа Рапсоди, Плутон and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука