Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

@@Богдан_,

Јесте, јесте! :) Оно преко је Хаџи Рувимова :)

Подели на овим сајтовима

sHa_sarcasticlol

Размишљао сам искрено да променим име, ал' нисам. Да сам рекао "Ко погоди, њему/њој чоколада", па да буде мало теже. :) Али, не. Рекох нека остане. И да, није поЈента варати. Знаш - знаш, не знаш - не знаш. :)

И ајде кад сам већ ту, да поставим једну сличицу. Власина. Мој лек.

vlasina-1.jpg

Подели на овим сајтовима

15407045437_27d48ab6f5_o.jpg

https://farm4.staticflickr.com/3956/15407045437_27d48ab6f5_o.jpg

Шетали друг и ја по Савском кеју, и у једном тренутку зауставља њега неки његов познаник, поздрављају се, причају. А ја био кренуо у фотографисање, али ајд сачекаћу, ваљда ће скоро..  Било већ предвече. Но они одужили, те никако да заврше разговор. И ја шта ћу, кренем сам ту около да фотографишем. И шетам ја, и рек'о, ајд' шта бих могао да усликам. Кад ја погледах у залазак сунца, а оно две силуете које се воле :)

Хтео сам после да им се захвалим, ал' рек'о нећу ајд :)

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Кад видите овај пирг, 'де се уствари налазите?  :)

grcka-hilandar-mart-2008.jpg

Налазите се на путу за 

--.jpg

https://www.pouke.org/forum/topic/33106-naše-fotografije-dana-ne-učitavajte-tuđe-sa-neta-već-svoje/?p=1148574

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...