Vesna Milovic Написано Септембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 Натан, Deki992, Иван Ивковић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Септембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 Иван Ивковић, Sanja Т., Лидија Миленковић and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 @@Vesna Milovic, facenew22222222 Весна, за ову слику бих ти дала 50 амина, кад би било могуће. И, "украла" сам ти је и ставила на свој десктоп. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Септембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 @@Vesna Milovic, facenew22222222 Весна, за ову слику бих ти дала 50 амина, кад би било могуће. И, "украла" сам ти је и ставила на свој десктоп. Хвала Лидија! Баш ми је драго да ти се свиђа, и мени је на десктопу. Иначе, језеро је у Белој Цркви... мали рај Рада., JESSY and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 Теткина душа - Ники Кикирики и мој Баџа Биџа Гаџа Иван Ивковић, Млађони, Ненад Р. and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Септембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 Слаткиши мали Лидија Миленковић and Пг је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 Баџа Биџа и "како већ даље иде" баш порас`о нек` је жив и здрав! Vesna Milovic, Натан, Juanito and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 @@Милан Ракић, Јесте, хвала Богу. А у јануару треба да добије бату или секу, и пресрећан је због тога. Sanja Т., Плутон, Срђан Ранђеловић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Нека су жива и здрава деца. Пг, Срђан Ранђеловић and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Ах тај шумадиски чај у традиционалној чаши . imam istu čašu i koristim je kao kandilo Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 blue, Deki992, Иван ♪♫ and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 ajde, ajde, ucenje! Boze, kad li cu da zavrsim vise ovaj fakultet... Deki992, RYLAH, Рада. and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 ajde, ajde, ucenje! Boze, kad li cu da zavrsim vise ovaj fakultet... Ne žuri... uživaj dok si u najlepšim godinama Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Ne žuri... uživaj dok si u najlepšim godinama slatka sestro punim 26. za koji dan, prosle mene one ,,najlepse" treba porodica da se stvara! Пг је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 ajde, ajde, ucenje! Boze, kad li cu da zavrsim vise ovaj fakultet... Kad ugasis taj Fejs i Pouke sto obitavaju tamo po monitoru... Пг, Иван Ивковић, Mironosica and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука