Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Clip.jpg.a65df48088393cc675d05c2046464c2d.jpg

...

T.ME

🇷🇺 “Holding ground, losing war”: The American Conservative writes that Zelensky’s strategy to defend territories at any cost turned into a disaster for Ukraine. “Washington is trying to...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, sanja84 рече

@Bilbija šta ćeš sa novom vladom tamo u Italiji? Kako ti se čini, jesi li siguran tamo?

naravno da sam siguran, nista se ne menja u Italiji sa promenom vlade. Desnica i levica se smenjuju redovno kaoi svuda. Ova vlada desnog centra moze eventualno da oteza ulazak novim imigrantima u Italiju i to je sve. retroaktivno se zakoni ne primenjuju i svi koji su istvarili bilo koje pravo ne mogu istati bez njega. ja sam pored ostalog i drzavljanin Italije i (upravo sam glasao za desnicu u Senatu prosle nedelje, a za levicu u Parlamwntu, )i to sam pripadnik nemacke govorne manjine u Juznom Tirolu. prilikom upisa u drzavljanstvo imao sam mogucnost da izaberem italijanski ili nemacki kao “maternji” jezik … tako da sam ja manjina i uzivam manjinska prava 😂😂😂

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, sanja84 рече

Pa pričala je ta premijerka..hoće teritorije nazad. Istru i Dalmaciju.

Pa kakve to veze ima sa Srbijom?. Italija i treba da uzme Dalmaciju jer im je oteta. Dalmacija i jeste Italijanska. Trenutno nije ali ja se nadam da ce biti ore ili kasnije. A Dubrovnik je nas. Tu bi negde trebala da bude granica izmedju Srbije i Italije.

Istria, Fiume, Zara, Spalato … sve su to Italijanski gradovi po dalmatinskom primorju

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bilbija рече

Pa kakve to veze ima sa Srbijom?. Italija i treba da uzme Dalmaciju jer im je oteta. Dalmacija i jeste Italijanska. Trenutno nije ali ja se nadam da ce biti ore ili kasnije. A Dubrovnik je nas. Tu bi negde trebala da bude granica izmedju Srbije i Italije.

Pa nema veze sa Srbijom, ali ja nisam u Srbiji.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bilbija рече

pa znas sta ako zivis na tim teritorijama , Dalmacija, Istra itd, na tvom mesti ja bih pizdravio povratak pod okrilje Italije.

To me je zanimalo. Ima li šanse za tako nešto...vreme je za seobe.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, sanja84 рече

To me je zanimalo. Ima li šanse za tako nešto...vreme je za seobe.

ma to nema nikakve sanse, jedino ako izbije neki svetski rat pa zbilja dodje do velikih promena, ali ovako nema sanse da se tako sta dogodi. Opusti se slobodno, neces videti italijanske trupe . i kakva selidba, mozes samo jenog jutra da se probudis u italiji a da ni kiraka ne napravis 😂😂

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...