Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Ma da znas ...kakava crna rudna bogatstva Ukrajine ili nafta Libije ...ko ce ti objasniti politicarima ...

Царе, мој пост се односио на то да политичари у кројењу економских потеза немају добре мотиве да праве добре економске потезе  за грађане већ су им друге стври на памети.

Ако ти верујеш наивно политичарима - твој проблем. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

E posto procitah ovaj clanak sada stvarno nemogu da imam razumevanja za ove u Kijevu. Ko su ti ljudi koji sede u toj vladi? Ima li neki ekonomista medju njima? Bas me zanima cime ce da nadohnadi sve te gubitke? EU sigurno nece pokriti te gubitke.

Ко да они раде за интересе Украјине и њеног народа. Раде за интересе налогодаваца који су све ово закували, а мислили да ће ток ствари бити другачији. :trtmilo:

Слава Русији!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ко да они раде за интересе Украјине и њеног народа. Раде за интересе налогодаваца који су све ово закували, а мислили да ће ток ствари бити другачији. :trtmilo:

Слава Русији!

Ако оћемо искрено, сви који учествују у овом фијаску раде против интереса свог народа, и Русија и Европа и Украјина.

Подели на овим сајтовима

Ако оћемо искрено, сви који учествују у овом фијаску раде против интереса свог народа, и Русија и Европа и Украјна.

https://www.pouke.org/forum/topic/35514-%D1%86%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B8-vs-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%81%D0%B0%D0%B2%D1%99%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%9B/#entry1159459

Подели на овим сајтовима

E posto procitah ovaj clanak sada stvarno nemogu da imam razumevanja za ove u Kijevu. Ko su ti ljudi koji sede u toj vladi? Ima li neki ekonomista medju njima? Bas me zanima cime ce da nadohnadi sve te gubitke? EU sigurno nece pokriti te gubitke.

Брате у питању су послушници, ти који седе у Кијеву, њих баш брига за вољу свог народа јер да их занима воља народа, тражили би изборе и чули би вољу народа, а не би оружјем и државним ударом дошли на власт.

Дакле, њих не занима ни Украјина, ни украјински народ, већ само слепо слушају Брисел и Вашигтерну.

Подели на овим сајтовима

Брате у питању су послушници, ти који седе у Кијеву, њих баш брига за вољу свог народа јер да их занима воља народа, тражили би изборе и чули би вољу народа, а не би оружјем и државним ударом дошли на власт.

Дакле, њих не занима ни Украјина, ни украјински народ, већ само слепо слушају Брисел и Вашигтерну.

Ma znam ja to brate moj ali nekako mi je tesko da povezem.

Rusija ustvari ovim ratom dobija mnogo. Ukrajina ce postati federalna i samim time nema joj ulaska u NATO i EU. Povezace se teritorijalno sa Krimom. Pokazace da nije zelela nikava osvajanja vec samo autonomiju za svoj narod. Jos vise ce razviti svoju ekonomiju i postati ekonomski nezavisnija i jaca. Sto se mene tice genijalan potez Rusa.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Ma znam ja to brate moj ali nekako mi je tesko da povezem.

Rusija ustvari ovim ratom dobija mnogo. Ukrajina ce postati federalna i samim time nema joj ulaska u NATO i EU. Povezace se teritorijalno sa Krimom. Pokazace da nije zelela nikava osvajanja vec samo autonomiju za svoj narod. Jos vise ce razviti svoju ekonomiju i postati ekonomski nezavisnija i jaca. Sto se mene tice genijalan potez Rusa.

И шта мислиш, да новорусима не командује Русија исто колико европа командује Украинцима? Занима ме мишљење. јел ти мислиш д се то Русији све тако "наместило" ... 

Подели на овим сајтовима

To je vec bajata vest. Momak se malo izgubio u vremenu i prostoru.(ovo mislim na ministara odbrane).

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

- Prema podacima štaba Vojske Novorusije, za četiri mjeseca borbi majdanske hunta je imala gubitke od čak 43.000 ljudi: 27.888 je ubijeno ili ranjeno, 1.649 zarobljeno i 13.500 su dezertirali i nestali.
- Oko 460 boraca su izgubile privatna ratna preduzeća, najviše poljsko ASBS Othago — 194, i američko Asademi — 160 ljudi. Ubijeno je 25 pripadnika američkih obaveštajnih službi.

- Za četiri mjeseca anti-ruske snage su izgubile 43 aviona i 22 helikoptera, kao i šest bespilotnih letjelica.
- Snage samoodbrane su uništile 448 tenkova, 827 oklopnih transportera i borbenih vozila pešadije, 37 višecjevnih bacača raketa "Grad", 19 VBR "Uragan" i oko 100 raznih artiljerijskih jedinica — pokazuju podaci štaba Vojske Novorusije.
- Na frontovima Novorusije nastavlja se napredovanje snaga Donjecke i Luganske Narodne Republike, uz opšte povlačenje ukrajinske vojske iz okoline Luganska i Donjecka. Potpuno su oslobođeni Amvrosijevka, Jelenovka i Teljmanovo, dok se oko Marijupolja steže obruč Vojske Novorusije.

x10426843_433229693481451_57177316024854

Подели на овим сајтовима

- Prema podacima štaba Vojske Novorusije, za četiri mjeseca borbi majdanske hunta je imala gubitke od čak 43.000 ljudi: 27.888 je ubijeno ili ranjeno, 1.649 zarobljeno i 13.500 su dezertirali i nestali.

- Oko 460 boraca su izgubile privatna ratna preduzeća, najviše poljsko ASBS Othago — 194, i američko Asademi — 160 ljudi. Ubijeno je 25 pripadnika američkih obaveštajnih službi.

- Za četiri mjeseca anti-ruske snage su izgubile 43 aviona i 22 helikoptera, kao i šest bespilotnih letjelica.

- Snage samoodbrane su uništile 448 tenkova, 827 oklopnih transportera i borbenih vozila pešadije, 37 višecjevnih bacača raketa "Grad", 19 VBR "Uragan" i oko 100 raznih artiljerijskih jedinica — pokazuju podaci štaba Vojske Novorusije.

- Na frontovima Novorusije nastavlja se napredovanje snaga Donjecke i Luganske Narodne Republike, uz opšte povlačenje ukrajinske vojske iz okoline Luganska i Donjecka. Potpuno su oslobođeni Amvrosijevka, Jelenovka i Teljmanovo, dok se oko Marijupolja steže obruč Vojske Novorusije.

x10426843_433229693481451_57177316024854

Sve to uredu. Ono sto mene muci je sta kada se ovo zavrsi kako god da se zavrsi. Znaci oko 30 000 sirocadi samo na ukrajinskoj strani. Unisteni domovi, putevi mostovi, fabrike, vodovodi, skole, crkve. To je prilicno sablazna slika. Nezapsolenost, glad, siromastvo. Neznam neka je Bog u pomoc tim ljudima.

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

18:17 - DNR: ZAROBLjENI POLjSKI NAJAMNICI

Vršilac dužnosti ministra državne bezbednosti Donjecke narodne republike Leonid Baranov saopštio je da su proruske snage tokom nedavnih borbi zarobile nekoliko poljskih najamnika koji su se borili u redovima ukrajinske vojske.

On je istakao i da je veliki broj najamnika u ukrajinskoj vojsci, i da  profesionalni "psi rata" dolaze iz mnogih zemalja.

Najamnici, američki, britanski, poljski... ne ratuju samo kao savetnici u štabovima i upravama u Kijevu, već se bore i na samom frontu.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

http://youtu.be/d0rLeco0IIs

Аеродром Лугањск

Ау брaте мили.... страшно... 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...