Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Саопштење Игора Стрелкова:

Место пада Боинга је далеко од ратних дејстава никакво "хуманитарно примирје" или "коридор" за објективну истрагу није потребно. Комисија је слободна да дође и истражи место пада Боинга и нико је неће спречавати. Али да престанемо да се боримо против окруженог непријатеља је (у најмању руку) неприкладно.

Подели на овим сајтовима

Ромејац, да те питам нешто, немој се љутиш. Радиш ли ти још штогод, осим што по цео дан пратиш ратове широм света и преносиш на форум?

Не љутим се.

Ускоро ћу морати да се одјавим са форума, на неко време (још не знам да ли ће бити краће или дуже време - свашта су ми рекли, обећали - видећемо), па убијам досаду док је време одвратно (сваки дан киша) иначе бих био негде у природи... вероватно са врећом за спавање...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Moskva: Evo gde je delovao ukrajinski BUK

Autor: SRNA

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da utvrdilo gde je delovao ukrajinski raketni sistem u danu kad je pao malezijski avion i navelo mesta odakle je avion mogao da bude oboren.

Maršruta malezijskog aviona i mesto na koje je pao na teritoriji Ukrajine potpadaju pod zonu delovanja dve ukrajinske baterija protiavionskog raketnog sistema dugog i tri baterije srednjeg dometa "Buk M1"

Prema ruskom ministarstvu, tokom 17. jula fiksiran je rad radiolokacione stanice "Kupola" baterije "Buk M1", koja je locirana nedaleko od mesta Stila, 30 kilometara južno do Donjecka.Sistem "Buk - M1" omogućava razmenu infomacija o vazdušnim ciljevima između baterija u sklopu jedne divizije.

Prema tome, rakete su mogle da budu ispaljene iz svih baterija koje se nalaze kod naselja Avdejevka (osam kilometara severno od Donjecka) ili Grusko-Zorjanskoje (25 kilometara istočno od Donjecka), navodi Ministarstvo odbrane.

http://mondo.rs/a711276/Info/Svet/Moskva-Evo-gde-je-delovao-ukrajinski-BUK.html

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Не љутим се.

Ускоро ћу морати да се одјавим са форума, на неко време (још не знам да ли ће бити краће или дуже време - свашта су ми рекли, обећали - видећемо), па убијам досаду док је време одвратно (сваки дан киша) иначе бих био негде у природи... вероватно са врећом за спавање...

Ја сам мислио да вежбаш за ратног извештача...видим доследност и преданост...да не идеш на неко трусно подручје можда?

Подели на овим сајтовима

Какав хичкоковски циркус:

неки, који су прикупљали тела настрадалих из малезијског авиона, тврде да је добар део тела био бескрван, као да је смрт наступила неколико дана раније. Други, пак, тврде да је у авиону била велика количина лекова и јединица крви; дакле, нечега што се обично не превози обичним линијским авионима.

(Извор)

Подели на овим сајтовима

Ја сам мислио да вежбаш за ратног извештача...видим доследност и преданост...да не идеш на неко трусно подручје можда?

Мени је занимљива ратна стратегија а остало су само последице...

Нема трусног подручја, само други град. Тамо има посла (ваљда).

Мада се надам да ме неће звати (ако ме позову - више нисам сигуран у ништа) пре следеће недеље да могу да одем у Свете Архангеле код Призрена. 

Подели на овим сајтовима

14:00 Представници ОЕБС-а заједно са СБУ раде на истрази рушења авиона - Представници међународних организација, укључујући ОЕБС, раде са Службом безбедности Украјине (СБУ) на истрази узрока рушења малезијског авиона, изјавио је шеф СБУ Валентин Наливајченко.

„Комплетну помоћ, коју може да пружи Служба безбедности ми смо обезбедили. Тако су међународни представници по одлуци председника, између осталих и представници ОЕБС-а, примљени и раде са нама у штабу антитерористичког центра“, рекао је Наливајченко.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...