Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Виталиј је изабран за градоначелника...

Аха, ја сам мислио да је Владимир. Моја грешка. :) 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Аха, ја сам мислио да је Владимир. Моја грешка. :)

Чекај да види како је брату кренуло па није искључено да се и он кандидује на неким каснијим изборима...

Подели на овим сајтовима

Чекај да види како је брату кренуло па није искључено да се и он кандидује на неким каснијим изборима...

Mislim da mu je brat susta suprotnost, iako mi se ni njegov stil boxovanja ne svidja, al nema veze to.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Да нису искулирали оне туче пре у парламенту, већ поделили по шанту можда до ових ситуација данас не би ни дошло  :))  :)) 

Још и путин да дође да се поштено потепају  па ко први преда тај губи.... што народ да се убија... 

Подели на овим сајтовима

Незванично:

Највећа излазност (где би другде - као у Хрватској када ХДЗ покупи све гласове у дијаспори), регион Лавова - 78%

Полтавски Регион - 63,2%

Кировградски регион - 62,4%

Днепропетровски регион - 56,02%

Подели на овим сајтовима

Брат му је против фашиста?  :0222_shocked:

Mislim da nije od tih ljudi koji su protiv necega, nego za nesto.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Putin nije lud da se bije za Klitckom ne bi ga nijednom uhvatio.

Jа мислим да би путин у мма борби добио кличка, као што често граплер добија стенд ап борца 

Брат му је против фашиста?   :0222_shocked:

Па они су обојица против фашиста. Поента је што су против фашиста мање него против руса. Сличан принцип код нас, само са америком. Ови што се код нас називају националисти, нису пуно другачији од украјинских фашиста осим што су слабији па нису могли још увек да чине неко зло значајно...на нашу срећу. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...