Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

У ноћи 19. на 20. април у близини Славјанска убијен је војник Андреј Киселев (1993), јер је одбио да пуца на народ. По званичној верзији хунте он је пуцао сам себи у врат.

10269591_279040782269642_516290376296795

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10269591_279040782269642_5162903762967956111_n.jpg

Разговор са његовим оцем...

http://krizis-ua.livejournal.com/14481.html

Подели на овим сајтовима

По званичној верзији хунте он је пуцао сам себи у врат.

Kako da ne, a mi smo svi kiseli krastavci i obavezno verujemo ovakvim bestidnim provalama...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

У ноћи 19. на 20. април у близини Славјанска убијен је војник Андреј Киселев (1993), јер је одбио да пуца на народ. По званичној верзији хунте он је пуцао сам себи у врат.

Грешка: Није Славјанск него Дњепропетровски аеродром (војни)

Пре него је убијен јавио се родитељима и рекао им шта му се спрема због одбијања да пуца у свој народ. 

Подели на овим сајтовима

Може ли неко рећи какво је тренутно стање?

Стижу разноразне информације, а ништа суштински важно.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

У Харкову позивају народ да се окупи код споменика Лењину на главном градском тргу. Тамо има доста жена па их је потребно бранити од фашиста и навијача који су данас дошли бесплатним превозом у Харков на утакмицу. За сада је мирно али су у споредним улицама примећени провокатори...

Подели на овим сајтовима

Кијевска телевизија ТСН извештава да су "сепаратисти" напали учеснике митинга за јединствену Украјину... Показује снимак човека коме је разбијена глава...

Ово је оригинални снимак напада екстремиста на људе у Харкову (поготово на оне који су носили георгијевску ленту), на коме се види човек са разбијеном главом, али од стране оних "за јединствену Украјину"

Подели на овим сајтовима

у Харков на утакмицу

Чек, чек, у земљи им се дешава то што се дешава а они играју утакмице???

Е, сад више нисмо ни најлуђи...званично. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...