Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Где се може прочитати упозорење о ,,лажном снимку"? Тврдиш да је снимак лажан?

Прочитај поново шта сам написао! Ја не тврдим!

Снимак је од прошле недеље. Сумњиво је што се нико није огласио поводом њега. Ја сам на снимак наишао 17. априла и тог дана сам поставио објаву овде на сајту. Истог дана (касније) сам наишао и на то упозорење.

Подели на овим сајтовима

Прочитај поново шта сам написао! Ја не тврдим!

Снимак је од прошле недеље. Сумњиво је што се нико није огласио поводом њега. Ја сам на снимак наишао 17. априла и тог дана сам поставио објаву овде на сајту. Истог дана (касније) сам наишао и на то упозорење.

Било ми је нејасно да ли си тврдио или не, јер си написао да обратимо пажњу на врат који теби изгледа као да је од гуме, зато сам те питала, нигде нисам рекла да тврдиш. Хвала на одговору.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ужас је и чињеница - да би одгледали овај видео на Јутјубу, морате преходно погледати рекламу у трајању од 20 секунди ?!?!

Рекламе не мораш да гледаш ако не желиш, инсталирај AdBlock (за сада најбоље решење да се сачувају нерви).

https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Било ми је нејасно да ли си тврдио или не, јер си написао да обратимо пажњу на врат који теби изгледа као да је од гуме, зато сам те питала, нигде нисам рекла да тврдиш. Хвала на одговору.

Сећам се да је поред упозорења био и снимак неких руских девојака које уче како да ураде филмску шминку па им показују на једној девојци како се ради лажни врат као када кољу човека, како се прави рез на врату... Мени је било сумњиво (поред тога што је писало да је снимак клопка којом се покушавају дискредитовати руси), па зато нисам хтео да га постављам.

Подели на овим сајтовима

Сећам се да је поред упозорења био и снимак неких руских девојака које уче како да ураде филмску шминку па им показују на једној девојци како се ради лажни врат као када кољу човека, како се прави рез на врату... Мени је било сумњиво (поред тога што је писало да је снимак клопка којом се покушавају дискредитовати руси), па зато нисам хтео да га постављам.

У реду, то су све нагађања, кажеш да им је циљ изгледа био да се снимком подигне паника код становништва на југу и истоку. Може да се каже и да се ствар заташка да се не би дизала паника на југу и истоку, зар не. Пре свега можда треба да се добро испита, утврди и оповргне?! У овом случају сумња није истина.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

23.10 - САД ризикују да направе велику спољнополитичку грешку окрећући против себе две велике силе, Русију и Кину, написао на Твитеру Алексеј Пушков, званичник доњег дома Руске думе, преноси Риа новости.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

У реду, то су све нагађања, кажеш да им је циљ изгледа био да се снимком подигне паника код становништва на југу и истоку. Може да се каже и да се ствар заташкала да се не би дизала паника на југу и истоку, зар не. Пре свега можда треба да се добро испита и утврди и оповргне, у овом случају сумња није истина.

Не можемо да знамо.

Али пошто је то упозорење било од стране људи у Донбасу који учествују у протестима против хунте, било ми је логично да би они сами искористили снимак пошто наизглед иде њима у корист.

Подели на овим сајтовима

Не можемо да знамо.

Али пошто је то упозорење било од стране људи у Донбасу који учествују у протестима против хунте, било ми је логично да би они сами искористили снимак пошто наизглед иде њима у корист.

Не мора да значи.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Не мора да значи.

Тешко да би радили у корист хунте. Иначе снимак се брзо проширио по друштвеним мрежама (још увек се шири, ето и ти си наишла на њега)... Мало ми је чудно да баш ни један медиј (посебно руски), није кренуо о томе на сва звона...

А и руси су га скинули са свог сајта:

http://antimaydan.info/2014/04/18_fashisty_pravoseki_na_glazah_jeny_zarezali_byvshego_nachalnika_milicii_66827.html

На тај сајт се позива сајт http://www.crveneberetke.com/uznemirujuci-snimak-nacisti-u-ukrajini-ubijaju-muskarca-u-prisustvu-njegove-supruge/ на коме си нашла вест.

Подели на овим сајтовима

Тешко да би радили у корист хунте. Иначе снимак се брзо проширио по друштвеним мрежама (још увек се шири, ето и ти си наишла на њега)... Мало ми је чудно да баш ни један медиј (посебно руски), није кренуо о томе на сва звона...

А и руси су га скинули са свог сајта:

http://antimaydan.info/2014/04/18_fashisty_pravoseki_na_glazah_jeny_zarezali_byvshego_nachalnika_milicii_66827.html

На тај сајт се позива сајт http://www.crveneberetke.com/uznemirujuci-snimak-nacisti-u-ukrajini-ubijaju-muskarca-u-prisustvu-njegove-supruge/ на коме си нашла вест.

@ Ромејац, свуда пише да се ради о "бившем начелнику полиције у Доњецку". Зар је толико тешко испитати или је  бивши начелник Доњецка малезијски авион?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

@ Ромејац, свуда пише да се ради о "бившем начелнику полиције у Доњецку". Зар је толико тешко испитати или је  бивши начелник Доњецка малезијски авион?

Бивши начелник милиције у Доњецку се зове Максим Кириндјасов. Постављен за време Јануковича. 

38_main.jpg

http://vesti.ua/donbass/18567-doneckuju-miliciju-vozglavil-milicioner-iz-harcyzska

Тај на снимку има црну косу а овај је већ добро проседео и поред тога што је млађи човек.

Подели на овим сајтовима

Бивши начелник милиције у Доњецку се зове Максим Кириндјасов. Постављен за време Јануковича. 

38_main.jpg

http://vesti.ua/donbass/18567-doneckuju-miliciju-vozglavil-milicioner-iz-harcyzska

Тај на снимку има црну косу а овај је већ добро проседео и поред тога што је млађи човек.

Нема то везе, може да фарба косу. Овај не изгледа баш толико сед као тај на слици горе, и може да зависи од светла и слично. Није важно. Између осталог, има  начальник штаба областного главка милиции, начальника местного главка, начальником криминальной милиции, итд, и који град Доњецког региона.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

На руском се каже ,,подразделения" :)

Пример:

3 Октября 2011 Руководить правоохранителями Донецка будет Юрий Седнев

Сегодня начальник ГУМВД Украины в Донецкой области Виктор Дубовик представил личному составу нового начальника Донецкого городского управления милиции.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

На руском се каже ,,подразделения" :)

Пример:

`Ajde ovde da stanemo s nagadjanjima, zatrpava se tema nepotrebnim porukama. Svi su izgledi da je romejac dobro procenio da je snimak lazan, a i ako nije mi cemo da ostavimo da se pokaze vremenom sta je tacno, i onda neka neko od vas postavi potvrdu ili demanti.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...