Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Pobrkao je logicke loncice

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Много ти буразеру не разумеш .. Овиме само показујеш да нема потребе са тобом ни разговарати о многочему. Мислим ова провала ти је заиста врх дна.. 

Невероватно ..

Pa dobro, nemoj da mi odgovoris na to - zasto je neko nacista ako obustavi dostavu energeneta svom trenutnom neprijatelju. Ja mislim da treba da im daju i za dzabe. 

Trebalo bi i mi kosovskim albacima da damo malo nasih energeneata i to sve sa subvencijama, 

Za mene je buraz situaciaj u kijevu indetichna situaciji na Kosovu, ja to vase istorijsko pravo i istorijsku pravdu ne fermama uopste. ;)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Zasto bi iko isporucivao energente tudjoj drzavi, ne razumem?

Pa za pare. A zasto bi bilo ko ucenjivao druge drzave i zatvarao im vodu ili iskljucivao struju? Deci, trudnicama, bolesnima Milosavljevicu? Vi liberali bas volite da gledate ljude kako se muce?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Pa za pare. A zasto bi bilo ko ucenjivao druge drzave i zatvarao im vidu? Deci, trudnicama, bolesnima Milosavljevicu? Vi liberali bas volite da gledate ljude kako se muce?

Jok, ne volim, ali kada napravis akciju ocekuj reakciju. Ovo je prirodna reakcija Ukrajne. Sto ne znaci da mislim da je pravedna ili nesto drugo, samo da je ocekivana, normalna i racionalna. 

Ni ti ne bi voleo da Srbija daje kosovskim albancima subencionisane energente. 

Ne vidim sta je tu za osudu, ljudima je tertorijalni integritet napadnut i oni ga brane. 

To sto ce vi da trubite o tome kako je deo pobunjenika neonacisticki okrenut, ili o nekom istorijskom pravu.. nikog to ne zanima... sem vas ovde na forumu.

Mene brale u celoj prici zanima samo pozicija Srbije i sta sve ovo sto se desava u ukrajni znaci za Srbiju.

A ukrajna je prijatelj Srbije jer nije priznala kosovo, niti ce, dotle sam ja na onoj strani koja odgovara Srbiji. A to je da je ovo narusavanje teritorijalnog integriteta ukrajne.

U medjunarodno pravo i pravdu ne verujem nit me zanimaju. 

Подели на овим сајтовима

Brate to su hipnotisani ljudi koji su napali divljacki i bes im je presao granicu samokontrole, zombirani, opasni, degradirani, um im se sazeo u jednu dimenziju, hipnotisani, tu nema logickih objasnjenja. Rusi rade najbolje sto mogu, drze situaciju "pod kontrolom", stabilizuju je.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Pa dobro, nemoj da mi odgovoris na to - zasto je neko nacista ako obustavi dostavu energeneta svom trenutnom neprijatelju.

Pa ta kvalifikacija i proglašavanje svih Ukrajinaca za naciste mi je neverovatna , i vidim da na tome insistiraju na forumu, meni to nje poznato pa nisam komentarisao ni rečju to o nacistima jer ne znam o cemu se konkretno radi, znam da je bilo nekih naci ispada, ali valjda su to samo skupine, medjutim ovde se insistira na tome da su svi Ukrajinci nacisti, tj. svi oni koji ne misle da je pripajanje Krima Rusiji dobro, meni to bazdi, ali šta sad nisam toliko upoznat sa tim delom Ukrajinske krize . No brate, zavrtanje struje , gasa i vode, to nije u redu, iako se radi o separatističkoj republici, neće rukovodstvo Krima ostati bez struje, već krimska sirotinja, tako da je to surovo i apsolutno neprihvatljivo. Ono što je moguće za sada i što je kec Ukrajine je to što krimljani nemaju kud već pravo u more, to je šansa Ukrajine. A Rusija most neće izgraditi ni za , pa trebaće bar 3 ili 4 godine. Blokada na severu Krima je dobra stvar , ali ponavljam uskratiti narodu Krima struju i vodu, za mene je to gore od fašizma !

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Ovo je prirodna reakcija Ukrajne.

Mislis ove sto su joj nacisti oteli vlast? Jer je ocigledno da ti isti koji su oteli vlast prave i sve ostale pometnje...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Pa ta kvalifikacija i proglašavanje svih Ukrajinaca za naciste mi je neverovatna

A gde si ti to tacno video ovde na forumu?

Zbog ovakvih kleveta na sagovornike leteo bi kao kofer sa mnogih drugih foruma, i to poodavno...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Pa ta kvalifikacija i proglašavanje svih Ukrajinaca za naciste mi je neverovatna , i vidim da na tome insistiraju na forumu, meni to nje poznato pa nisam komentarisao ni rečju to o nacistima jer ne znam o cemu se konkretno radi, znam da je bilo nekih naci ispada, ali valjda su to samo skupine, medjutim ovde se insistira na tome da su svi Ukrajinci nacisti, tj. svi oni koji ne misle da je pripajanje Krima Rusiji dobro, meni to bazdi, ali šta sad nisam toliko upoznat sa tim delom Ukrajinske krize . No brate, zavrtanje struje , gasa i vode, to nije u redu, iako se radi o separatističkoj republici, neće rukovodstvo Krima ostati bez struje, već krimska sirotinja, tako da je to surovo i apsolutno neprihvatljivo. Ono što je moguće za sada i što je kec Ukrajine je to što krimljani nemaju kud već pravo u more, to je šansa Ukrajine. A Rusija most neće izgraditi ni za , pa trebaće bar 3 ili 4 godine. Blokada na severu Krima je dobra stvar , ali ponavljam uskratiti narodu Krima struju i vodu, za mene je to gore od fašizma !

Gde si ti cuo da neko insistira da su svi ukrajinci nacisti?

Jesu oni koji su upali u skupstinu i jeste vlada sadasnja u Kijevu nacisticka ali daleko od toga da su svi ukrajinci nacisti. Krim i istocna ukrajina nije a i na zapadu je u pitanju nasilna manjina i sa niima se trebaju ukrajinci obracunati.

Подели на овим сајтовима

Mislis ove sto su joj nacisti oteli vlast? Jer je ocigledno da ti isti koji su oteli vlast prave i sve ostale pometnje...

ne znam sto svi ponavljate nacisti kada su nacisti samo jedan deo pobunjeniaka i uzeli su 2 ministarstva..kao papagaji neki nacisti nacisti.. ko da je komplet pobuna od strane nacista..preterujete..

Подели на овим сајтовима

ne znam sto svi ponavljate nacisti kada su nacisti samo jedan deo pobunjeniaka i uzeli su 2 ministarstva..kao papagaji neki nacisti nacisti.. ko da je komplet pobuna od strane nacista..preterujete..

:)):))

Mislis malo ih je? Treba ih ojacati?

Подели на овим сајтовима

Svasta bre s tobom... samo zlonamernom ili totalno glupom coveku moze da prodje ovakva recenica, a ti glup nisi...

Подели на овим сајтовима

:)):))

Mislis malo ih je? Treba ih ojacati?

Jok, samo da ste nerealni kao i uvek. ;)

Super je kritkovati nacizam, prisutan medju pobunom sasvim drugo optuzivati komplet pobunu kao da su je izveli i sproveli samo neki nacisti. 

Svasta bre s tobom... samo zlonamernom ili totalno glupom coveku moze da prodje ovakva recenica, a ti glup nisi...

Ja samo pricam sta vidim ovde od dobrog dela ucesnika. 

A to je da ukrainsku pobunu opisiju kao "nacisticku" i vladu kao "nacisticku" itd.. 

Подели на овим сајтовима

narcisticka pobuna

Подели на овим сајтовима

A to je da ukrainsku pobunu opisiju kao "nacisticku" i vladu kao "nacisticku" itd..

Ma jok, kod njih je sve islo skroz gandijevski, da te u`vati proliv od miline...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...