Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

16:55 - UKRAJINSKI DESNIČARI ZADAJU GLAVOBOLjU KIJEVU
Nekoliko nedelja nakon što je svrgnut proruski predsednik Ukrajine Viktor Janukovič, stotine pripadnika radikalne ultradesničarske grupe Desni sektor svojom ekstremističkom retorikom i oružanim prisustvom na ulicama sve više zadaju probleme novim vlastima u Kijevu.

Oni su nastavili da patroliraju centralnim ulicama Kijeva, zauzeli su neke zgrade u prestonici, a oni radikalniji članovi upali su u kancelarije regionalne vlade, mašući oružjem, zastrašujući službenike.

pa sad je igranka brate, nakon sto su preoteli vlast sad je igranka oko državnog kolača ko će šta da zgrabi za sebe, ne bi me cudilo ni da bude oružanih sukoba,ali zapadnjaci će to držati pod kontrolom, oni su sada već teska marioneta nemaju pojam u kakvo ropstvo su upali

Подели на овим сајтовима

20.20 - Америчка беспилотна летелица за надзор, пресретнута је изнад области Крима у Украјини, саопштила је руска војска, преноси Танјуг.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

1. Укинули ћирилицу

svakodnevno pratim dva sajta ukrajinske pravoslavne crkve-moskovska patrijarsija,bilo je price da ce posle 10-og da se zabrani cirilica,a sajtovi su na cirilici,pa me zanima,gde su to fasisti ukinuli cirilicu? evo i linkova(на ћирилици)  УКРАЇНСЬКА ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА |  Православие в Україні - інформаційний веб-портал

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

Полтава:

Полиција је ухапсила градоначелника Полтаве због сумње да је тукао људе (из Десног Сектора) у скупштини града... Погледајте снимак да видите ко кога бије...

Подели на овим сајтовима

svakodnevno pratim dva sajta ukrajinske pravoslavne crkve-moskovska patrijarsija,bilo je price da ce posle 10-og da se zabrani cirilica,a sajtovi su na cirilici,pa me zanima,gde su to fasisti ukinuli cirilicu? evo i linkova(на ћирилици)  УКРАЇНСЬКА ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА |  Православие в Україні - інформаційний веб-портал

Укинули су је у службеној комуникацији. Значи, у суду, у државним управама и слично. Нису је забранили, него су је протерали из службене употребе.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

22:00   Лавров: нико није укинуо право народа на самоопредељење - Државни секретар САД Џон Кери није упутио никакве претње Русији у току преговора са министром спољних послова РФ Сергејом Лавровом у петак у Лондону, саопштио је шеф руске дипломатије новинарима и додао да партнери Русије схватају контрапродуктивност санкција.

Говорећи о могућим резултатима референдума на Криму, министар је рекао: „Нема смисла и даље спекулисати, треба сачекати резултате. Право народа на самоопредељење није нико укинуо. То је написано у Уставу УН“.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Укинули су је у службеној комуникацији. Значи, у суду, у државним управама и слично. Нису је забранили, него су је протерали из службене употребе.

ok,hvala..mislio sam da se ta odluka odnosila na sve medije..

• Волим 1

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

Когда вы познаете себя несколько, поймете свое бессилие стать такой, какой должны быть, то перестанете осуждать кого-либо, тем более презирать.

Игумен Никон (Воробьев)

Подели на овим сајтовима

Когда вы познаете себя несколько, поймете свое бессилие стать такой, какой должны быть, то перестанете осуждать кого-либо, тем более презирать.

Игумен Никон (Воробьев)

Подели на овим сајтовима

Наоружани припадници Десног Сектора напали локалне активисте Народне Милиције у Харкову.

Извештаји говоре да за сада има 14 повређених и један убијен.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...