Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

To sve čeka ubrzo i Srbiju ako se USA i EU

dovoljno zainteresuju za političko stanje u njoj:

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/437034/Ukrajinska-policija-svukla-demonstranta-i-naterala-ga-da-stoji-go-u-snegu

Подели на овим сајтовима

Friday, January 24

13:18 GMT:

Almost a 1,000 people, involved in violent riots at Grushevskogo Street, are being checked for links to radical groups, Ukraine’s Ministry of Internal Affairs has said.

12:51 GMT:

About 200 people have gathered outside the local state administration building in the town of Cherkassy about 150km (90 miles) southeast of Kiev, demanding release of 58 people arrested yesterday evening.

12:25 GMT:

The Ukrainian Interior Ministry expects one more provocation in Kiev, maybe with a fatality caused by gunfire.

“The ministry urges radical protesters not to take extreme actions aimed at inciting a civil war and causing deaths,” it said in a statement, as quoted by RIA Novosti.

11:32 GMT:

Germany has summoned Ukraine's ambassador to clarify Berlin’s position on the uprising in Kiev and demand the message be passed without delay to President Yanukovich and PM Azarov, a spokesman for the Foreign Ministry stated.

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Da vas pitam...Sta vama predstavlja ova tema??Da li se vi osecate bolje ili gore sto se tamo desava?Da li se dokazujete jedni drugima ko je blizi informacijama ili saznanju o tome??Je dnostavno ne shvatate neke stvari..umesto u tim teskim tenucima da za njih da ucinimo nesto dobro..makar da se svi pomolimo da sve to bude kako treba..vi se nadmecete ko je u pravu a ko nije..Ljudi nemojte da gresite dusu..molim vas...

Подели на овим сајтовима

Da vas pitam...Sta vama predstavlja ova tema??

Представља чврст доказ да и тамо има дестилованих папана као и свуда на овом несрећном дуњалуку...што не значи да се нећемо молити за њих.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Египат: Биланс јучерашњих антивладиних протеста - погинуло 29 особа

http://www.vijesti.me/svijet/egipat-bilans-jucerasnjih-antivladinih-protesta-poginulo-29-osoba-clanak-173953

Управо оно о чему причамо.

Не могу да напишем шта мислим јер бих морао да "тргујем" мртвима, а то ми не пада на памет, али само се питам гдје су сад душебрижници са запада?!

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

To sve čeka ubrzo i Srbiju ako se USA i EU

dovoljno zainteresuju za političko stanje u njoj:

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/437034/Ukrajinska-policija-svukla-demonstranta-i-naterala-ga-da-stoji-go-u-snegu

Pa Srbija se svela na neki minimum, deobe su zavrsene.

Подели на овим сајтовима

Разочарао ме Јануковић

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Разочарао ме Јануковић

Sto te razocarao? Pa to je jedna lopina kao i ona sto je u zatvoru bole krsta, a nije osudjena zbog

korupcije i kradje, nego je "zloupotrebila polozaj" :D

Janukovic ce zavrsiti kao i Milosevic u smislu da ce opozicija preuzeti vlast jer da ima vise od dva grama

mozga u glavi on bi pristao na prevremene izbore, ali nece lopina.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...