Поет Написано Фебруар 20, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2020 @АлександраВ Koja ti tema treba pusti mi u inbox. Saljem odmah brzom postom, usluga slanja jedan osmeh. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Фебруар 20, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2020 пре 12 минута, Nikola Stojanovic рече Koja ti tema treba pusti mi u inbox Свееeeeeеееее Хоћу да претражујем истраживачки, да се бавим претраживањем, да претрагу чиним, да слободно тражим преко претраживача Биљана, два, Поет, Дуња and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 20, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2020 пре 6 часа, АлександраВ рече Свееeeeeеееее Хоћу да претражујем истраживачки, да се бавим претраживањем, да претрагу чиним, да слободно тражим преко претраживача Jesam li dobro razumela - da budeš pretraživač? АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Фебруар 21, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2020 пешкетранс Поет and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 21, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2020 Da sve sto zelis da popravis kod drugih , popravi u i na sebi. Smaragdni kamičak and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Фебруар 21, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2020 Pretera. Поет and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 21, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2020 Znam. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Фебруар 21, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2020 механичари, бравари и душебрижници, обашка треснеш на два на три на ута та Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Фебруар 21, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2020 топоними са воћним Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 Хеееј буди јака ти најлакше је плакати Биљана, два, Smaragdni kamičak, Предраг М and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 @Марина Савковић Чунга Лунга, Предраг М, Биљана, два and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 није лоше окренути се око себе, знаш, да проветриш мозак што кажу Предраг М, Milica Bajic and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 23, 2020 Пријави Подели Написано Март 23, 2020 Ne brini! U sigurnim smo rukama Jestira. је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Март 23, 2020 Пријави Подели Написано Март 23, 2020 Једи оно што ни куче неће, братеууууу cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 24, 2020 Пријави Подели Написано Март 24, 2020 Smaragdni kamičak and Jestira. је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука