Jump to content

Da li smo postali ovisnici tehnologije?

Okomi

Препоручена порука

Obavezno je postavljanje izvora za svaki preuzet tekst. Ne zaboravi na to... :)

ок...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Могуће да сам зависан , уосталом у данашње доба смо сви , мање или више зависни од нета . Чак и не хтјели да будемо он-лајн , због  потреба у послу , школи и другим обавезама ми , једноставно морамо имати конекцију са интернетом . 

Ја лично интернет не користим превише у задње вријеме , љети нешто више ,али током преосталог дјела године , чак и дуже временске периоде успијевам провести без интернета (неких двије до три седмице , а онда будем дан-два па опет по старом) и без икакве жеље у мојој глави за том ствари . 

Интернет је , заиста добар изум , али он треба да нам буде слуга , а никако господар , мада не поричем да сам и ја , док бијах још млађи и луђи проводио много времена на глобалној мрежи , данас је то друга ствар . Данас интернет користим тек да оставим коју поруку овдје и да се чујем с неким путем фејсбука , али и у сврху најлакшег набављања музике . 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Vrste zavisnosti od interneta

Internet zavisnost se ispoljava u više oblika:

- zavisnosti od igranja kompjuterskih igara
- zavisnost od surfovanja internetom
- zavisnost od sajberseksa
- zavisnost od uspostavljanja prijateljskih veza putem interneta
- zavisnost od internet kockanja
- zavisnost od kompjutera uopšte 

zavisnost%20od%20interneta_1363644202_67

http://www.nadlanu.com/pocetna/zivot/zivi-zdravo/Zavisnost-od-Interneta-Znaci-i-vrste-poremecaja.a-172760.267.html

:351780:

Подели на овим сајтовима

Prva ću ozbiljno da se zapitam :.mislise. .To što imam malo vremena za gubljenje može skupo da me košta.I sve mislim znam ja taj put i tu psihologiju,ali to može zaista svakom da se desi.

Ozbiljno ću sebe da lišim interneta,prevencije radi.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ja sam prosle godine bio bez interneta .... pa skoro 4 meseca... živeo sam u šumi.

Bilo mi cudno prva tri dana... posle se naviko....

Sve je navika...

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

hahahahahhah.... baš se slatko nasmeja..... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Jest bilo muka tih dana... najgore je bilo kad ni mobilni nije imao signal :0222_shocked:

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...