Jump to content

Da li smo postali ovisnici tehnologije?

Okomi

Препоручена порука

:) Моја зависност то јест губљење вермена иде у четири дела.

У одређеном временском периоду, моје присуство на нету буде знатно умањено...Кад сунце изађе, и температуре се вину изнад минуса, процветају биљке и дрвеће, осећам се безвољно да пишем, имам сталну потребу за шетње кад почне све у природи да буја, организам има тенденцију да се максимално активира у природи.

Када стигне лето, у јулу, ово време утиче да касније радим на рачунару, после 22 и нешто више од 2 сата иза поноћи, посебно ако на рачунару имам било какав програм за дизајн, цртање и фотографију, а имам их разних, откривам разноразне дугмиће и функције, понекад проведем целу ноћ и наредни дан док не упознам програм (проучим), онда више не знам кад је дан ни кад је ноћ, ни дал сам будна, али се усавршим у некој области. Наравно ово само ако не отпутујем никуд и највише два викенда у месецу.

Позно лето, па чак и октобар су најлепше време, будим се у цик зоре, правим сећања на папиру, јавља се све већа потреба за цртањем на компјутеру, и користим га више, али још увек умерено.

Ту где је граница преласка из јесени у зиму, снажно на мене утиче клима (покушала све, не помаже) што се на овом подручју да приметити, обданица је све краћа, а ноћи без сванућа, те стога, ако не одем на југ, тешко оном ко остане самном у новембру, то нисам ја. Па зато те, најдуже две недеље, брзо за компјутером, и онда тражим ко воли да се свађа, ама баш небитно за тему ха ха, наравно шалим се, искључим се, нисам из овог сунчевог система.

Кад наступи редовно зимско доба, долази више мировања, па у зимско доба падам у зависност од рачунара у дугим зимским вечерима. Све  интензивнија духовна борба у време поста, али овај проблем губљење времена и интернет кад почне да пада снег и стеже мраз мислим да није само мој већ глобалан (то јест, тамо где влада зима).

Све у свему трошим време на позитивне ствари.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Jel crtanje posao ili uzivanje u zivotu? :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Beskorisna stvar je na primer igrati neku igricu svakodnevno po vise sati, a ima i onih koji placaju da bi bili sto bolji u toj igrici...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

DYNABLASTER je beskorisna igrica... :)

Beskorisno je prelistavanje nečijih privatnih informacija na fejsu.

Beskorisno je pokazivanje svojih privatnih fotografija ljidima koji ti i nisu baš neki prijatelji....

Jako je korisno pričati o beskorisnim stvarima sa ciljem da se shvati njihova beskorisnost.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Šta su to beskorisne stvari?

Možda je pristup tome previše individualan,ali ipak mislim da postoji opšti zakon.

Па  бескорисне су оне ствари са којима не можемо ништа да променимо, ствари којима не можемо да утичемо. Слажем се да је индивидуално, и да се може разликовати све што нас интересује, више сам мислила да се користи своја енергија на ствари којима можемо да утичемо, са којима можемо да допринесемо, а почнемо са деловима онога што можемо. Нпр неко може мислит да ја губим време на глупе програме и бескорисне вежбе, за основу треба имати зашто би неко трошио време без одговарајућег разлога? Значи, варира од особе до особе, ту не треба много паметовати, али могу се препознати неке од метода, нпр 9000 порука може да остави утисак да се је нешто детаљно испитало, али не мора да је случај. Мислим да се неке ствари никада не користе за било шта, тако да на њих не треба трошити време.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

DYNABLASTER je beskorisna igrica... :)

To mozes da kazes samo ako si je igrala, a onda ces to reci samo ako nemas pojma :D

Подели на овим сајтовима

Haha, ta igrica ne moze biti prevazidjena, iako prosta, najbolja igrica svih vremena!

Mislim na mod kad se bombas sa drugarima (moze cak u 5 playera), a ne ono prelazenje tabli :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...