Jump to content

Da li smo postali ovisnici tehnologije?

Okomi

Препоручена порука

Smeh zabava radost, to je nesto najkorisnije na svetu! :aplauz: 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ta igrica se ne igra tako, nego sedite zajedno i gledate u isti ekran i bombate se medjusobno, nikad nisam doziveo tolku frku i smeh u igricama, kad te pobedi oces da poludis hahahahaha udaro sam jednom pesnicom u zid jer nisam smeo druga mnogo je jaci od mene, vristanje od smeha 0110_hahaha

Ako cemo sta je korisno, onda je to da te nauci da gubis, mislim da nema jaceg metoda, jer na kraju partije pobednicka slicica jako nervira protivnika, neki preogromni zlatni pehar koji dizes u vis i pobednicka muzika hahaaha  :0102_laugh:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Ta igrica se ne igra tako, nego sedite zajedno i gledate u isti ekran i bombate se medjusobno, nikad nisam doziveo tolku frku i smeh u igricama, kad te pobedi oces da poludis hahahahaha udaro sam jednom pesnicom u zid jer nisam smeo druga mnogo je jaci od mene, vristanje od smeha 0110_hahaha

Ako cemo sta je korisno, onda je to da te nauci da gubis, mislim da nema jaceg metoda, jer na kraju partije pobednicka slicica jako nervira protivnika, neki preogromni zlatni pehar koji dizes u vis i pobednicka muzika hahaaha  :0102_laugh:

Игре, правила и заједништво је нешто чему се човек учи у старости од 6 година, не са 30 година. Ако се још као дете не научи да се губи, оно касније може да се доживи колапс и да се постане агресивнији или  почне да вара у игри, удара у зид... Због тога не пролази да сада учиш да губиш, и да је више или мање то користан разлог. Без врдања! :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ta igrica se ne igra tako, nego sedite zajedno i gledate u isti ekran i bombate se medjusobno, nikad nisam doziveo tolku frku i smeh u igricama, kad te pobedi oces da poludis hahahahaha udaro sam jednom pesnicom u zid jer nisam smeo druga mnogo je jaci od mene, vristanje od smeha   Ako cemo sta je korisno, onda je to da te nauci da gubis, mislim da nema jaceg metoda, jer na kraju partije pobednicka slicica jako nervira protivnika, neki preogromni zlatni pehar koji dizes u vis i pobednicka muzika hahaaha 

Kapiram.... :D

Ali...

I-disagree-with-you.jpg

:351780:

Подели на овим сајтовима

Игре, правила и заједништво је нешто чему се човек учи у старости од 6 година, не са 30 година. Ако се још као дете не научи да се губи, оно касније може да се доживи колапс и да се постане агресивнији или  почне да вара у игри, удара у зид... Због тога не пролази да сада учиш да губиш, и да је више или мање то користан разлог. Без врдања! :)

Covek se uci dok je ziv! :D

Ovako raditi nista je vec korisno gubljenje vremena :D

Подели на овим сајтовима

Covek se uci dok je ziv! :D

Ovako raditi nista je vec korisno gubljenje vremena :D

:) У па то је превише романтично корисно губљење времена. Мени је овако нешто корисније и мање досадно, Traileri

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Искрено речено најбоље се осећам кад то све погасим. Чак и мобилан мада се пријатељи чуде и буне кад га искључим. Ал баш ме брига. Па нисам на чивилуку па да будем доступан свакоме у сваком тренутку  :aman:

Подели на овим сајтовима

Pa nisam siguran kako bih klasifikovao sebe u tom pogledu. Ja vrlo često "visim" po internetu, uglavnom sam na ovom forumu ili čitam nekakve raznorazne zanimljivosti. Međutim, ranije sam jako često bio prinuđen da više vremena (od po nekih dvadesetak dana, više puta u toku godine) provedem bez pristupa internetu (u potpunosti) i uopšte mi nije nedostajao. Čak mi je bilo drago i znati da mogu bez ove proklete tehnologije. 

Telefoni mi još manje znače, uglavnom ga koristim kada mi neko baš baš treba, inače ga ne potežem za svaku sitnicu. Uključen mi je ton uvijek, ali često zaboravim mjesto na kojem sam ga ostavio ili izađem napolje, a telefon mi ostane u kući. Tako da su česti komentari da još uvijek nisam uspio prevazići fiksnu telefoniju. 

A aj-podovi su za mene potpuna nepoznanica, to čudo nikada nisam ni držao u ruci, niti sam ga imao u blizini, a da budem iskren i ne tiče me se. Zapravo, najmanje pažnje poklanjam tom segmentu tehnologije jer sve te ultra-mega-giga stvarčice kod mene ne igraju nikakvu ulogu. Imam svoju Nokiju X2 (odavno već) i sasma sam zadovoljan istom. 

E sad vi meni recite da li sam ili nisam tehnološki višak... ovaj, zavisnik !?

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Пробај недељу дана без компјутера, телевизора и телефона. Онда ћеш сам себи одговорити јеси ли зависник од технологије.

Ја знам да то не могу.

Подели на овим сајтовима

Пробај недељу дана без компјутера, телевизора и телефона. Онда ћеш сам себи одговорити јеси ли зависник од технологије.

Pa eto, bez kompa sam izdržao i duži vremenski period (više puta, kako već ranije navedoh). Bez telefona bih takođe mogao provesti to vrijeme, a televizor mi jako malo znači, tako da i sada prođe mnogo vremena prije nego ja sjednem da odgledam nešto na TVu.

DakleM, nisam zavisnik iliti ovisnik. Pa lijepo.  

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...