Jump to content

Koja je normalna mera materijalizma kod zene?

Ključ

Препоручена порука

пре 37 минута, Рапсоди рече

Можда не баш уобичајена, али је свакако нормална... па живи смо људи. Нема ништа горе од стерилне атмосфере, кад све штима  и кад је све под конац, па нећемо ваљада у браку да се службено и лудо куртоазно обраћамо једни другима. 

Mislim da se ne radi o sterilnoj atmosferi. Sasvim su normalne svađe, kojih god razmera. Ali žena ne bi smela da ne poštuje muža ovako u javnosti. To je jako indikativno. Mislim, ne da ne bi smela, nego je tužno da sama to ne oseća i ne primećuje, da ne zna kojih se granica gde treba držati, kakav treba da je ritam odnosa, kad i gde treba da se povuče, da ne kaže, da prećuti. Biće momenata i načina da kaže sve što misli. Ali ne bilo kako i bilo gde.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 326
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

прорадило :)

ево и јада дам неко своје виђење, мада је незахвално јер је видео кратак, али по мени доста тога говори, више о њој него о њему... увек су ми сумњиви ликови који у таквој ситуацији реченицу почну са стиснутим усницама и са "Љубави...", неке жене би разлупале онај телефон, неке би се расплакале уз чувено "Па ти мене не волиш" јер реално у оваквој ситуацији,макар тренутно, не може да ти буде "Љубав" него "највећи непријатељ" :D... шта сам ја видела у њеној реакцији, прикривени бес особе која не жели да узврати истом мером, али не због финоће или културе, него просто што је у неком зависничком положају и која се свети пасивном- аагресијом иза затворених врата на тенане и мучки.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Nebojš.a рече

Mislim da se ne radi o sterilnoj atmosferi. Sasvim su normalne svađe, kojih god razmera. Ali žena ne bi smela da ne poštuje muža ovako u javnosti. To je jako indikativno. Mislim, ne da ne bi smela, nego je tužno da sama to ne oseća i ne primećuje, da ne zna kojih se granica gde treba držati, kakav treba da je ritam odnosa, kad i gde treba da se povuče, da ne kaže, da prećuti. Biće momenata i načina da kaže sve što misli. Ali ne po svaku cenu i bilo kako i bilo gde.

Донекле си у праву, али ја нисам све то доживела тако драстично. Наравно јавне су личности и о таквим стварима треба да воде рачуна, али опет кажем људи су од крви и меса, нису испрограмирани роботи . Не дешава се то ваљда њима стално . 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Донекле си у праву, али ја нисам све то доживела тако драстично. Наравно јавне су личности и о таквим стварима треба да воде рачуна, али опет кажем људи су од крви и меса, нису испрограмирани роботи . Не дешава се то ваљда њима стално . 

Nevezano da li su javne ličnosti. To je najmanje bitno, ako ne i potpuno nebitno. Nego uopšteno govoreći.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Phoebe рече

@Рапсоди Preteruješ s romantikom. Dugo su oni zajedno, sto godina zabavljanja, brak par godinica, nema tu romantike, samo drugarstvo

То је требало да буде пољубац за јавност :D 

• Свиђа ми се 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Totalno je lažna dihotomija između kulture, finoće, persiranja u braku, i spuštanja, zajedljivosti, otrovne atmosfere. Čak naprotiv, često mogu da idu zajedno.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Phoebe рече

@Рапсоди Preteruješ s romantikom. Dugo su oni zajedno, sto godina zabavljanja, brak par godinica, nema tu romantike, samo drugarstvo

али ја код њих не видим ни ту блискост који имају другари

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Nebojš.a рече

Meni je taj sklad koji nameću još odvratniji, i nije ni čudo da iza zavese ovako stoje stvari kada su na svakom koraku karikali ona srca rukama. Da se stvarno vole ne bi imali potrebe za tako usiljenim spoljašnjim manifestacijama. Sve u svemu, ovo na snimku je više nego potresno. Svojevrsni duševni masakr.

Sigurna sam da te je to izbacilo iz cipela... tjah.
A kome ti to?

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Таша рече

Doticna trudna zla veganka je snimala sve vreme i pravila mu drustvo na treningu, sto niko ne primecuje, osim da  "Она сикће на њега као звер"

Протраћих 12 минута живота. Мислила сам да нека обожаватељка (зла веганка) вришти на њега са трибина. 12:smeha: 

После прелистах уназад и сконтах да је реч о Јелени. Нмг да верујем шта читам. :unbelieveble: Демонизоваше је на основу 5 секунди за све паре.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рапсоди рече

@Phoebe  Не могу цитатом да ти одговорим, нешто су побркали у програму, нити могу овако нормално да одговорим, већ само кад пошаљем празан одговор , могу да пишем (ваљда ће неко од програмера узети у обзир) .

Не треба песма, требало је пољубцем да је ућутка :D  

Smetao im je telefon, našao se između njih... :)))

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Неки тамо рече

То би тек била незрела, ненормална и хистерична реакција. Да је у питању дете па 'ајде прогледати кроз прсте, али одрасла особа да тако реагује?!

ма пази афект је то, није то контролисана реакција, нити се слажем са тим, али ово је много горе од хистеричне реакције, ово притворно  просиктано "Хвала љубави" ми је уф, можда зато што сам доста пута од неких особа чула такво обраћање, а знам шта се иза тога "Љубави" крије, зато сам и рекла да је видео кратак за неку анализу.

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Paradoksologija рече

živopisna leksika

... (nervozno, gundja da se nista ne razume) ...

... (sedi, ispruzene noge preko kreveta, bulji u TV ili u novine) "...mhm, bas divota..."

... (nervozno) "... sta divota, #[email protected] t` otac, uzmi radi nesto, `mi tu divotaris ceo dan..."

...

:laugh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...