Jump to content

"Кана Галилејска" - Упознавање ради хришћанског брака на ЖРУ- пријавите се!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Само бих желео да дам подршку свима који су се пријавили и који ће се тек пријавити.

Надам се да ћете наћи некога за себе, некога ко ће да вас воли и поштује, некога за цео живот.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 149
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

'ajte deco 'ajte, pa predlazem Ocu Ivanu , posle jedno petnaestak uspeshno sklopljenih brakova da se pozabavite i  nama +50

moze i neka akcija, prvih deset koji se jave da dobiju lap-topove i besplatnu obuku za sticheve, ujake, tete, visprene bake & deke pa da krenemo sas mirishljavi mailovi i takotoooo...:D

Подели на овим сајтовима

Поздрав

Лепа тема свиђа ми се и послао сам поруку како пише на првој страни али ме занима пошто се баш и не сналазим на форуму како наћи тај подфорум...

Подели на овим сајтовима

Поздрав

Лепа тема свиђа ми се и послао сам поруку како пише на првој страни али ме занима пошто се баш и не сналазим на форуму како наћи тај подфорум...

https://www.pouke.org/forum/forum/282-%D1%83%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8-%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B0/

Подели на овим сајтовима

• Гости

Преко 100 људи се данас пријавило...

Хвала Богу, надамо се да ће се неко и упознати и да, као што су то већ неки урадили, стану пред попа :)

Подели на овим сајтовима

Nemam petlju da se prijavim.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

1324_womens ...ево и још једна...ал  Драгана,мила сејо, не  запетљавај нит распетљавај него се о`ма пријављуј и у Господа се уздај. :0442_feel:  :good2:

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

пс.

.. facenew22222222 за Емилију

свиђа ми се онај твој предлог за нас од +50......колко да се зна и  ја сам врло ЗА :)

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

ma ja sam oduvek "za" ali nikako da nesto preduzmem:))

u stvari vreme sam posvecivala nekim drugim stvarima. 

I nisam da se meshamo po ovom subdzektu s mladima, iz prostog razloga, tamo neka sevaju varnice, jer tako treba, a ovde neka i zatinja neka cepanica, bice dobro:))))))))))) 

Salim se, drukciji je pogled na svet , drukcije iskustvo, veci blam a ima i ona starosna granica za vencanja u Crkvi...ima i ono "sam' da izdrzim bez gelendera"....:)))

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

sa plus pedeset, mnogo je manji izbor a mnogo veci rizik...drukciji motivi za zajednistvo, mada ako su hriscanski i pravoslavni nece biti i pogresni....itd , o tom - potom (mozda:)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...