Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

Јербо не знам за бољи Православни :D

Иначе, ово ми је први и једини форум на ком учествујем у животу. nasznak

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Bog će ga znati.

Volim Sabornu Crkvu Svetog Djordja u Kruševcu,Crkva Lazarica je posebna, i nekoliko manastira u pomenutoj eparhiji često posećujem.Imala sam prilike da upoznam nekoliko divnih sveštenika :icon_pop: ,monaha i monahinja,kao i verni narod koji mi se jako dopao.

Ovaj forum može da bude interesantan,ponekad i koristan,ali osećam da se pretvara u mesto za upoznavanje radi hrišćanskoga braka...Kao i to da svoje slobodno vreme mogu efikasnije da koristim,ovde uglavnom gubim vreme.  Zato ja želim da odem iz ove priče. I da ....

Kad odem u penziju možda ću da se zamonašim u nekom od manastira pomenute eparhije. :170fs799081:

Ali pošto do tada još ima dosta vremena,ja želim da vas pozdravim i da sa lepim željama prema svima i za sve napusim  forumašenje.      :takeoff:    tumblr_myqk6uKXNV1ryvkoho1_1280.jpg

P.s..Neću se vratiti.  :1736_action:

:351780:

Подели на овим сајтовима

Bog će ga znati.

Volim Sabornu Crkvu Svetog Djordja u Kruševcu,Crkva Lazarica je posebna, i nekoliko manastira u pomenutoj eparhiji često posećujem.Imala sam prilike da upoznam nekoliko divnih sveštenika :icon_pop: ,monaha i monahinja,kao i verni narod koji mi se jako dopao.

Ovaj forum može da bude interesantan,ponekad i koristan,ali osećam da se pretvara u mesto za upoznavanje radi hrišćanskoga braka...Kao i to da svoje slobodno vreme mogu efikasnije da koristim,ovde uglavnom gubim vreme.  Zato ja želim da odem iz ove priče. I da ....

Kad odem u penziju možda ću da se zamonašim u nekom od manastira pomenute eparhije. :170fs799081:

Ali pošto do tada još ima dosta vremena,ja želim da vas pozdravim i da sa lepim željama prema svima i za sve napusim  forumašenje.      :takeoff:    tumblr_myqk6uKXNV1ryvkoho1_1280.jpg

P.s..Neću se vratiti.  :1736_action:

Arsenija, nemoj da ideš...Ti koji su ovde radi upoznavanja kada vide da ih ovde ne čekaju udavače raširenih ruku polako će da odu kako su i došli, a ostaće oni kojima je do razmene mišljenja i do običnog ljudskog ćaskanja... :bendoff:

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

@@Arsenija,

па ако одете један по један сви са којима се могло озбиљно разговарати, на крају ће заиста и да постане све ортодокс дејтинг сајт... :( 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

@@Arsenija,

па ако одете један по један сви са којима се могло озбиљно разговарати, на крају ће заиста и да постане све ортодокс дејтинг сајт... :(A

Aj sad svi slobodni koji su došli da traže srodnu dušu ovde, nek zamene svoju sličicu na profilu sa sličicom ruzmarina. Tako će se brže prepoznavati a nas ostale zaobići :ekstra:

:0442_feel:

Подели на овим сајтовима

Zato sto je ovo Pravoslavni forum gde mozes biti u toku sa verskm dogadjajima, citati verske sadrzaje, i naravno, upoznati normalne i verujuce ljude  1324_womens

Подели на овим сајтовима

Ово ми је једини форум који посећујем и ту сам зато што men875847'0789 многооо :)))

Има све што мене занима.. 1324_womens

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Па по чему се види да је ово сајт за дејтинг, осим можда поплаве романтичних статуса на насловној страни :)

@@Arsenija,

па ако одете један по један сви са којима се могло озбиљно разговарати, на крају ће заиста и да постане све ортодокс дејтинг сајт... :(

Подели на овим сајтовима

Па по чему се види да је ово сајт за дејтинг, осим можда поплаве романтичних статуса на насловној страни :)

Па у праву си у принципу, сем тих статуса нема ничег таквог. Али - можда је то само мој погрешан утисак - чини ми се да у последње време има мање људи који активно учествују на темама и мање тема на којима се води нека озбиљна расправа а да није препуцавање, у односу на никад већи број чланова... Можда то нема везе једно са другим...

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Ovaj sajt je umetnost, živ je i svako ga shvata na svoj način :)

Mogu da uporedim muziku sa belim svetlom koje sadrži sve boje. Samo prizma može da ih učini vidljivima; ovu prizmu predstavlja duša slušaoca.”

Arvo Part

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

@@Arsenija,

Није пријатно када одлазе стари чланови , али долазе други са којима се може озбиљно разговарати . То је нормално .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Немојте да бегате. Они који су овде набасали због брака могу лако да постану део овог нашег отвореног дела.. Ако заиста јесу верници. :)

Неки фини људи, до сад су дисали као једна православна породица. Надам се ћемо остати такви и у будуће 1324_womens

• Волим 1

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...