Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

Немојте да бегате. Они који су овде набасали због брака могу лако да постану део овог нашег отвореног дела.. Ако заиста јесу верници. :)

Неки фини људи, до сад су дисали као једна православна породица. Надам се ћемо остати такви и у будуће 1324_womens

dobro, razumem da žele da nađu udavače, al nešto razmišljam da je bolje da se podbiju u Albaniju...Znači, put pod noge, pa u Skadar... 1324_womens

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

Па може и та опција :)) .Како би било да и они размењују искуства о црквеном животу? Можда би се лакше пронашли :D

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Па може и та опција :)) .Како би било да и они размењују искуства о црквеном животу? Можда би се лакше пронашли :D

A zamisli tolike katolkinje prevedene na pravoslavnu veru... :))

Eto veza između verskog foruma i ženidbe... Just_Cuz_19

Moramo da poradimo na ovom projektu... :)))

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

Подели на овим сајтовима

Moramo da poradimo na ovom projektu... :)))

Поради, што да не ,..ал прво "прибери" наше,Православне, којих у Албанији има и још питаш колико.. :)

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Поради, што да не ,..ал прво "прибери" наше,Православне, којих у Албанији има и још питаш колико.. :)

nažalost, pravoslavnih Srba i Crnogoraca nema puno...Selo Vraka i nešto malo oko Skadra i to je to... :mazenje:

Подели на овим сајтовима

Ma ima nasih vise kod nas, neudatih i neozenjenih. Zato je dobro ako ova ideja proradi, kuj ce nam vrag Albanci/ke kad kod nas ima single naroda onoliko...

Elem, treba dodati opciju u glasanje: Zbog braka, ili tako nesto. Da bude realno i jasno  :)

Подели на овим сајтовима

Па по чему се види да је ово сајт за дејтинг, осим можда поплаве романтичних статуса на насловној страни :)

Па нешто слабо сам активна од како отац Иван није више присутан на форуму. Присуство оца Ивана (због чијег присуства сам се и задржала) је био  као посебан израз форумској оданости духу православне вере, људи су се понашали онако више са страхопоштовањем и пажњом, у праву си, сада је период где много писања на насловној обично упућује на ,,телесну љубав" или сентименталну, романтичну љубав. :)

Истина, није велика промена, али је приметна...активна сам ту и тамо због активних старих озбиљних и но датинг чланова. Поздрав за њи...

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Volim Sabornu Crkvu Svetog Djordja u Kruševcu,Crkva Lazarica je posebna, i nekoliko manastira u pomenutoj eparhiji često posećujem.

Јел`те, госпоја, да се нисмо среле јутрос на Литургији? :D

П.С. `Ајде, море, опрашташ се већ месец дана. Седи ту и ћути (али зато пиши и читај) :)

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

...Зато што од свих места на мрежи највише смисла има да будем овде.

Бити у Вашем друштву за мене је исто што и молитва.

:choir:

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Јел`те, госпоја, да се нисмо среле јутрос на Литургији? :D П.С. `Ајде, море, опрашташ се већ месец дана. Седи ту и ћути (али зато пиши и читај) :)

Jutros nismo,ali bilo je dana.     :choir:    

Biću tu sa ove druge strane,samo ću malo da se isključim,što je mnogo,mnogo je.  :izlet:

:351780:

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Као прво овде сам како бих се боље упознао са нашом светом вером, како бих стекао пријатеље који знају нешто о вери и наравно продискутовао са свима о разним темама које ме интересују или пак имам неку недоумицу. 

што се тиче дела у којем напомењујем стицање пријатеља, односи се на добре људе којих овде и има. Јер искрен да будем у овом нашем стварном свету имам проблем бити окружен са људима који претежно гледају материјално, онда како се ко облачи да ли има акценат док прича, и како изгледа, самим тим и националност, јер живим у регији где ми Срби дођемо нешто као грађани другог реда.

за сада имам све похвале за особе које су овде 

свака част свима па и администраторима  :good2:  ;)

Подели на овим сајтовима

Pa ima bas raznovrsnih tema (i za prosto citanje, i za komentarisanje svega i svacega, i univerzalnog i hriscanskog i srpskog i svetskog, i ozbiljnog i zabavnog, interesantnog), forum nikad ne stagnira, uvek je neko aktivan, uvek se nesto menja, azurira, "zivi", aktuelan je; i ta dobrodoslica cim se dodje (kao nov clan) stvarno znaci, ostavi jako lep utisak, to je sigurno povod da se nastavi dalje sa posetama

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • Креирај ново...