Jump to content

Размена мишљења о разним животно-психолошким темама

Препоручена порука

On 13. 9. 2013. at 21:30, JESSY рече

a ko nema orahe....sta da radi?

Грицкање ноката такође помаже, али најновија истраживања указују да могућност добијања цревних инфекција умањује благотворно дејство ове технике, те се препоручује само искусним и обученим особама. Остатак популације може одабрати неку од мање напредних техника..

Подели на овим сајтовима

On 14. 9. 2013. at 0:10, horatio рече

Грицкање ноката такође помаже, али најновија истраживања указују да могућност добијања цревних инфекција умањује благотворно дејство ове технике, те се препоручује само искусним и обученим особама. Остатак популације може одабрати неку од мање напредних техника..

Грицкање ноката на ножним прстима

ем се разгибаваш, ем вежбаш зубе, ем.....

• Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 14. 9. 2013. at 7:46, Драшко рече

Грицкање ноката на ножним прстима

ем се разгибаваш, ем вежбаш зубе, ем.....

Управо тако, комбинацијом благотворних источњачких традиционалних (јога) техника и традиционалних (али сложених) техника одвајкада заступљених на нашим просторима добијамо комбинацију која уједињује све најбоље елементе обје традиције. Уколико се усвршите у овој, надасве, напредној и еклектичкој техници - можете очекивати изузетан напредак :) (вјероватно и дивљење просвећене средине)

Подели на овим сајтовима

On 14. 9. 2013. at 8:09, horatio рече

Управо тако, комбинацијом благотворних источњачких традиционалних (јога) техника и традиционалних (али сложених) техника одвајкада заступљених на нашим просторима добијамо комбинацију која уједињује све најбоље елементе обје традиције. Уколико се усвршите у овој, надасве, напредној и еклектичкој техници - можете очекивати изузетан напредак :) (вјероватно и дивљење просвећене средине)

цццц.......

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

И ја сам у неким искушењима... :)

Моја тактика је да се фокусирам на дугорочније циљеве и размишљам о њима. Онда ми та "неугодност" дође као само једна рупа на путу.

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

...да ли сматрате да нешто пропуштате у животу или да сте можда пропустили....?

...ако јесте, зашто....?

...или сте тип који извлачи максимум из свега....по систему, једном се живи....

514557871515302f90494f147244004_orig.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

propustam... a najveća ironija je u tome što je sve već tu  :0222_shocked:

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

On 15. 9. 2013. at 22:33, Dragi рече

Trebalo bi živeti barem hiljadu godina. :D

[...]

Мислиш к'о библијски Матусал, који је најдуже живио на земљи, са 969 година. :D (Ето скоро хиљаду)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 15. 9. 2013. at 22:54, Dragi рече

A šta propuštamo? Jer svejedno koji život da živimo, na kraju opet svi ostarimo i umremo.

Mnogo si to pojednostavio... što se mene tiče, uglavnom propuštam bliske osobe

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

maksimalno se trudim da iskoristim svaku priliku, svaki momenat....  koji mi zivot pruza... ipak jednom se zivi  :D

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Управо размишљам... Мислим да не. Богу хвала, схватио сам да када осетим страх да нешто велико пропуштам, сетим се шта сам све пробао и шта све није функционисало како треба, тако да - управо капирам колико сам заправо задовољан! Хвала Џесии!!!  :good2:  :pivo:  0511_music  :choir:  0513_music  0512_music

ето читав оркестар!  0504_music

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

On 15. 9. 2013. at 23:34, w.a.mozart рече

Mnogo si to pojednostavio... što se mene tiče, uglavnom propuštam bliske osobe

facenew22222222

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Propustila sam najbitniju stvar, da nekim ljudima do kojih mi je stalo kažem da ih volim.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...