Jump to content

Sudija

Члан
  • Број садржаја

    1347
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Everything posted by Sudija

  1. The Mighty Eighth, TEASER samo,na žalost.Biće na HBO!
  2. Oče,ne pravi se omlet bez razbijenih jaja.Jel Isus rekao da je žrtva najveći dokaz ljubavi?Jeste. Da je sv.Đorđe razmišljao tako nikad ne bi postao to što je postao,ili sv.Andrija i ostali dobrovoljni mučenici,svi su se oni žrtvovali za veru a nisu se pitali -jao šta će biti sa mnom,jao gde će mi auto,kuća...Svetac se postaje tako što se odreknete konformizma i uradite nešto konkretno. Tačno,ja sam Pravoslavac,i odan sam SPC kao vernik,međutim ne pada mi na pamat da ćutim kada vidim da je kler SPC utonuo u konformizam,pasivnost i samodovoljnost. Ovo što sam rekao je izrečeno u najboljoj nameri i nigde nema traga nekoj provokaciji. A što se tiče ostalog u vašoj izjavi,oni koji znaju sa foruma ko sam i šta sam znaju da sam bio tamo gde je trebalo i kad je trebalo i da ne pričam bez pokrića
  3. Napravite štalu ili samoposlugu,kao i muslimani što rade sa Hrišćanskim svetinjama.
  4. Same žene su krive za takav tretman pa mi zbog toga ovo "pismo" koje je adresirano na muškarca zvuči totalno licemerno,jer eto,žene bi bile fine i dobre i ovo i ono samo eto nisu jer su muškarci zli,AL' ZA MALO.
  5. Sudija

    O Srbima, Rusima i jos ponekima...

    Nego šta! Rusi su za lepe pare prodali Slatinu,ili za nešto drugo,nevažno.Uglavnom,trgovina je bila u pitanju,a vazda je bilo da možeš da trguješ samo sa onim što poseduješ,prema tome,Rusi su posedovali Slatinu i lepo su je prodali,kraj priče.
  6. Sudija

    O Srbima, Rusima i jos ponekima...

    Зашто је руска војска напустила Косово? 23. април 2013. Виктор Литовкин Виктор Литовкин, познати руски војни експерт, био је 1999. са руским трупама које су заузеле приштински аеродром. Он ексклузивно за „Руску реч“ преноси своје успомене на тај догађај и покушава да одговори на питање: зашто је руска војска по указу Владимира Путина 2003. напустила Балкан? http://ruskarec.ru/politics/2013/04/23/zasto_je_ruska_vojska_napustila_kosovo_21569.html Kakvo licemerije
  7. Da li zna neko ko su čuveni "petokolonaši" koji su se pominjali tiho posle rata,a ovlaš u seriji "Slom"?
  8. Serija će da bude slika i prilika današnje vlade Srbije,tj.ne bi me čudilo da su se Vučić i Dačić dogovorili kako će serija da izgleda!Vučić natgnuo za Ravnogorce a Dačić za ove njegove partizano-komuniste i eto :bleh:
  9. Dobro,potpisan sporazum....ali zašto svaki sporazum koji se potpisuje sa rusijom mora da zvuči toliko snishodljivo,ne državno i dupeuvlakački?Mi Srbi stvarno nemamo nacionalni identitet i ponos. :butt-kisser:
  10. Da,osuđeni smo na propast.Srbija je osuđena na propast i za 100 godina,što je istorijski jako brzo,prestaće da postji u ovoj formi- iako ćemo mi opstati koliko toliko,povratka nam nema jer dok je dva živa Srbina u Srbiji oni će se gložiti. Civilizacijska šansa ovog naroda je propala zauvek.
  11. Dok američki avioni padaju a da nas ne košta ništa i da nismo ispalili ni jednu raketu -ja sam srećan
  12. Što se tiče rušenja aviona mi smo još i dobri bili i ostali,obzirom koliko se leti.Imamo i dobre timove za održavanje. Još uvek ne znamo šta je uzrok pada,možda nije kriv avion,a možda nije kriv ni pilot,videćemo... Uglavnom,ovo zaista može da bude povod da se pokrije i objasni eventualno trošenje para za nabavku novih letilica,pa tako se radi i u svetu-u americi pogotovo!Naime iscenira se jedan ili više padova određenog tipa aviona kako bi se demonstrirala njegova zastarelost i to ide u paketu sa sasvim slučajnim zahtevom za nabavku novih letilica.E tako je bar bilo dok Lockheed Martin,Mcdonnell Douglas i Boeing nisu pojeli ostale firme u americi koje su proizvodile odlične avione i bile im konkurencija.
  13. Sudija

    Banujte ovog-ovu iznad

    Ban ko vrata zato što više ne može da me provoza na Gami
  14. Oho,jel ovo znači da ćemo da platimo licencu za Kalašnjikov?Ima već nekoliko godina kako je Rusija aktuelizovala ovo pitanje među zemljama koje ilegalno proivode sistem Kalašnjikov.
  15. Kad voliš lako streljačko oružje,to ti se računa kao lakši greh,a kad voliš teže naoružanje,e to ti je već teži greh Bogami i za vatreno oružje ti treba veština kao i za hladno oružje.Onaj ko ne ume da rukuje sa pištoljem maši i na dva metra.Za automatske puške da ne pričam.
  16. Stani na tramvajske šine na liniji 12 i veruj da tramvaj ne postoji!Mislim kako može da postoji sprava koja ima ljude u sebi i kreće se pomoću munja i gromova!
  17. Ja se slažem sa koleginicom po pitanju volšebnog tumačenja istorijskih činjenica,pa sam zbog toga i postavio pitanje u svom prethodnom postu :ima li Radoš Bajić stručne konsultante za pitanja istorijske autentičnosti podataka i njihovo uklapanje u opštu priču,zatim stručnjake za pitanja autentičnosti vojne opreme i opšteg duha vremena? Očigledno neko nije shvatio težinu koju ovakav projekat nosi sa sobom po svim pitanjima,ovo ipak nije neka tamo "selo gori" tematika da se može olako prići tome.Video sam dosta neverovatnih grešaka koje bi se lako mogle izbeći da je Bajić oko sebe imao dobre konsultante,kao što sam ja na primer.
  18. Da vidimo poreklo te tvoje informacije,pa ćemo da poverujemo i u to
×
×
  • Креирај ново...