Jump to content

Sudija

Члан
  • Број садржаја

    1347
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

1 Пратилац

Profile Information

  • Пол :
    Небитно

Скорашњи посетиоци профила

12372 посетилаца

Sudija's Achievements

Дуго је са нама

Дуго је са нама (7/9)

891

Форумска репутација

  1. The Mighty Eighth, TEASER samo,na žalost.Biće na HBO!
  2. Oče,ne pravi se omlet bez razbijenih jaja.Jel Isus rekao da je žrtva najveći dokaz ljubavi?Jeste. Da je sv.Đorđe razmišljao tako nikad ne bi postao to što je postao,ili sv.Andrija i ostali dobrovoljni mučenici,svi su se oni žrtvovali za veru a nisu se pitali -jao šta će biti sa mnom,jao gde će mi auto,kuća...Svetac se postaje tako što se odreknete konformizma i uradite nešto konkretno. Tačno,ja sam Pravoslavac,i odan sam SPC kao vernik,međutim ne pada mi na pamat da ćutim kada vidim da je kler SPC utonuo u konformizam,pasivnost i samodovoljnost. Ovo što sam rekao je izrečeno u najboljoj nameri i nigde nema traga nekoj provokaciji. A što se tiče ostalog u vašoj izjavi,oni koji znaju sa foruma ko sam i šta sam znaju da sam bio tamo gde je trebalo i kad je trebalo i da ne pričam bez pokrića
  3. Napravite štalu ili samoposlugu,kao i muslimani što rade sa Hrišćanskim svetinjama.
  4. Same žene su krive za takav tretman pa mi zbog toga ovo "pismo" koje je adresirano na muškarca zvuči totalno licemerno,jer eto,žene bi bile fine i dobre i ovo i ono samo eto nisu jer su muškarci zli,AL' ZA MALO.
  5. Sudija

    O Srbima, Rusima i jos ponekima...

    Nego šta! Rusi su za lepe pare prodali Slatinu,ili za nešto drugo,nevažno.Uglavnom,trgovina je bila u pitanju,a vazda je bilo da možeš da trguješ samo sa onim što poseduješ,prema tome,Rusi su posedovali Slatinu i lepo su je prodali,kraj priče.
  6. Sudija

    O Srbima, Rusima i jos ponekima...

    Зашто је руска војска напустила Косово? 23. април 2013. Виктор Литовкин Виктор Литовкин, познати руски војни експерт, био је 1999. са руским трупама које су заузеле приштински аеродром. Он ексклузивно за „Руску реч“ преноси своје успомене на тај догађај и покушава да одговори на питање: зашто је руска војска по указу Владимира Путина 2003. напустила Балкан? http://ruskarec.ru/politics/2013/04/23/zasto_je_ruska_vojska_napustila_kosovo_21569.html Kakvo licemerije
  7. Da li zna neko ko su čuveni "petokolonaši" koji su se pominjali tiho posle rata,a ovlaš u seriji "Slom"?
  8. Serija će da bude slika i prilika današnje vlade Srbije,tj.ne bi me čudilo da su se Vučić i Dačić dogovorili kako će serija da izgleda!Vučić natgnuo za Ravnogorce a Dačić za ove njegove partizano-komuniste i eto :bleh:
  9. Dobro,potpisan sporazum....ali zašto svaki sporazum koji se potpisuje sa rusijom mora da zvuči toliko snishodljivo,ne državno i dupeuvlakački?Mi Srbi stvarno nemamo nacionalni identitet i ponos. :butt-kisser:
  10. Da,osuđeni smo na propast.Srbija je osuđena na propast i za 100 godina,što je istorijski jako brzo,prestaće da postji u ovoj formi- iako ćemo mi opstati koliko toliko,povratka nam nema jer dok je dva živa Srbina u Srbiji oni će se gložiti. Civilizacijska šansa ovog naroda je propala zauvek.
×
×
  • Креирај ново...