Jump to content

Размена мишљења о разним животно-психолошким темама

Препоручена порука

Ја се не бојим онога што следује сваком човеку и што је природно.  Можда ћу бити сам у старости, можда нећу, још увек не знам, али за све постоји решење.

Искрено, више ме плаше људи "којима нешто фали и стално им нешто смета", него старост.

Подели на овим сајтовима

Мој коментар се не односи на постављача теме, осврнула сам се на део текста, можда сам требала све цитирати...Зашто би се бојали старости?- до тог времена се живи диван живот, па у пензију (неки људи одлазе у пензију са довољно новца за путовања, позориште, биоскоп и друго, помажу својој деци). Што се тешке болести тиче, може да погоди било кога, и болест може бити различитог облика, не мора да значи збогом животу, многи желе да помогну да се оздрави. Тамо где се каже одједном се све мења, промене се могу догодити одједном у било које време живота и да донесу муку и страх и ту не видим да је лакше верујућима...иначе верујући не би скупљали новац за операције срца и слично (хумане акције)...при чему и неверујући помажу...ипак верујућима није довољна само утеха у Господа.

Треба живети сваки дан као да је последњи!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ne.Starost mi ostavlja prostora da ispunim neke  sopstvene snove,kad budem smetao mladjima.

Dubina sume,traperska brvnara sa malom basticom,i kojom zivotinjicom da se prezivi!Par ikona,par knjiga i mnogo ulja...to se treba za starost!

Ostati u gradu,vucarati se po starackim domovima,gdedati kako te najrodjeniji ne sljive ni dva posto-cista ludost!

Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13)

Подели на овим сајтовима

Dubina sume,traperska brvnara sa malom basticom,i kojom zivotinjicom da se prezivi!Par ikona,par knjiga i mnogo ulja...to se treba za starost!

Нисам стара, али бих то радо учинила и сада! :) :)  

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Нисам стара, али бих то радо учинила и сада! :) :)

Mozemo zajedno bliss jeeee leteti

Samo mislim da sad nisam u stanju da se odreknem muzike,tj neta!! 11222

Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13)

Подели на овим сајтовима

Можемо! Кад будеш спреман, зови!  bliss jeeee  bighugbighug  

Gde su ovi pravopop  pre da nas t5504 .Necu da idem sa nepoznatom devojkom u sumu,hahahahah greengrin

Подели на овим сајтовима

Gde su ovi pravopop  pre da nas t5504 .Necu da idem sa nepoznatom devojkom u sumu,hahahahah greengrin

Е свака част, насмијао си ме до суза!  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha

• Волим 1

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...