Jump to content

Berkut

Члан
  • Број садржаја

    1117
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

О Berkut

  • Рођендан 09/17/1978

Profile Information

  • Пол :
    Мушко
  • Локација :
    Carstvo Nebesko

Скорашњи посетиоци профила

5695 посетилаца

Berkut's Achievements

Дуго је са нама

Дуго је са нама (7/9)

309

Форумска репутација

  1. Zahtevam ban za ovakvo sugersanje i etikiranje. Drugo,taj tekst si ti postavio ,a ne ja.Nauci razliku izmedju diskusije i ideologije.
  2. kako javlja beeeeeeeeee: Ti si klerofasista,nacista,jos ako slusas "oi" ,ne gine ti HAG!
  3. Sve novine su pune njegovih slika I nigde nemos pobeci od doticnog mu lika.. U zivotu svome uspeo je greskom I od tada do danas sa vecitim je smeskom O tome kako je uspeo kruze price mnoge Mada on to dobro krije ko sto zmija krije noge Slusati glasine stvarno je badava Jer samo jedna jedina istina je prava Dajte tog coveka Uz njegovu sliku dusa nadje leka Medicina prava njegove su reci Nole moze ratove da spreci . Rokvic Radivoje................ Kako je licemeran,jedva cekam kad ce biti 100-ti teniser.Susta suprotnost upokojenog patrijarha Pavala,sta on ima da kaci za njega.A mzoda je antiHrist(negde sam procitao da ce antiHrist biti Srbin,ne zezam se,stvarno)
  4. Како отворити тему са анкетом....не видим нигде опцију?
  5. Berkut

    КОНЦЕРТИ

    Za sad samo na dva Inostrana dobra.Motorhead i Metallica.Domace bendove sam uglavnom sve odslusao,sto po klubskim svirkama,sto na koncertima.Sa svojih 35(u septembru) prezadovoljan sam koncertnim i navijackim desavanjima u mom zivotu,al' na zalost zar se sanjuje,sto zbog love,to i zbog prezasicenosti.
  6. Da. 'al sam i za jos neke legalizacije,recimo prostitutki.
  7. Berkut

    Zadnja vremena

    Hoce da kaze,kako su ljudi koje idu u Crkvu ,i koji veruju u Boga nepismeni,poneki sa diplomom osnovne skole.A ovi sa srednjom,visom i faksom,su shvatili da je religija prevara,pa ne dolaze u Crkvu.Zadnjih vremena nema,jer je to sve laz,i on s'tem nem' nista!
  8. Pa tu i jeste caka.Sta sam ja napisao na pocetku teme.......greska drzave i Crkve,heheheheh
  9. Nisam siguran da je ovo tacno,mislim da crkva dozvoljava razliku od 20 godina,a da osoba moze imati,dal 14 il 16 godina prikom bracne zajednice....ne znam kako je kod vas franjevaca.A i za ovo nisam siguran.
  10. Nikako.Stalno vidim teme sto imaju veze sa seksom. Jest da imaju neko paravan,l pogledaj iza.
  11. Sta kaze njeno velicanstvo Crkva povodom ovoga? Kad blagosilja odnos? :P
×
×
  • Креирај ново...