Jump to content

Утробно чедоморство

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Па да, то и ја мислим - ако мушкарац стане иза своје породице и преузме одговорност, тешко да ће се жена одлучити на абортус.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Pa da, malo mi je extremno ako je muskarac voljan da preuzme odgovornost, i materijalno, emotivno, moralno, da se ona odluci na takav korak. To mi nekako sebicno. Nisam ja niko da osudjujem, ali nije mi to kako treba.

Подели на овим сајтовима

Pa da, malo mi je extremno ako je muskarac voljan da preuzme odgovornost, i materijalno, emotivno, moralno, da se ona odluci na takav korak. To mi nekako sebicno. Nisam ja niko da osudjujem, ali nije mi to kako treba.

Ipak, ne mali je broj i takvih, i to treba reci...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Хехе, једни од највећих форумских папучара,Звоне и Оби,(а има их још), по правилу стају на женску страну... sHa_sarcasticlol

Одговорност је у најмању руку половична,али је чињеница да је ипак жена та,која доноси коначну одлуку,без обзира на материјално,морално и емотивно стање мушкарца!

И само да се осврнем на ове по мени језиве и неканонске иконе,јер икона би требало да изображава свете у Царству Небеском,а не мотиве греха и пакла...

• Волим 1

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Жена доноси одлуку, али под којим околностима? Она је та која сноси све последице своје одлуке, а сероња који је оставио на цедилу ништа. Када останеш сам и осуђен од свих то није слободна одлука.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Жена доноси одлуку, али под којим околностима? Она је та која сноси све последице своје одлуке, а сероња који је оставио на цедилу ништа. Када останеш сам и осуђен од свих то није слободна одлука.

slazem se sa tobom 100 % !

znam za slucaj kad je muskarac koji je saznao da mu je devojka trudna rekao : ovo mi je najgori dan u zivotu

mislim da bi tema mogla da se zove abortus je I muski greh

• Волим 1

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Premesteno radi preglednosti... 138999

dobro, ali poenta je socijalna patologija = moralna patologija, i takve price su srodne a ima ih puuuno

iako prividno idu u razne fioke , uzrok-pozadina-sustina je ista- moralni pad.

Подели на овим сајтовима

naslov je provokativan, nije iskljuceno da je tekst pisala zena :D ili neki savjestan muskarac a ne sonja, elem, khm, sto rece gore brat ne-feminista.

slazem se s ovim I muski. Ali povika je uglavnom na zenu zbog patrijarhalnog morala pa zele da naglase da je kriv onaj ko prividno nema toliku krivicu, a kriv je u najmanju ruku podjednako. A nije samo on tu. Tu su i njeni i njegovi roditelji i cijelo drustvo koje ce je osuditi i prezirati. Kad hoce da rodi a dasa se izvukao, mislim.

ne znam sto smeta ta 'ikona'. Ona samo slikovito izobrazava svetost radjanja i demonizovanost svih onih koji su ukljuceni u grijeh cedomorstva. Sta, treba se uljuljkivati u 'milost Boziju' i zaboravljati ono 'nece svaki koji mi govori Gospode Gospode (uci u carstvo) vec onaj koji tvori zapovijesti moje'.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...