Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Помолите се за здравље Видосаве

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Stanija, majka moje drugarice se danas upokojila. Pomenite, molim vas. 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

On 4.7.2020. at 21:26, Биљана, два рече

Мој брат од тетке, Павле, оперисан од тумора на мозгу..чекају резултате...помените

Какви су резултати? Добри?

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Иван Ц. рече

Часни оци, браћо и сестре, пријатељи, Милан и Оливера су по речима доктора стабилног здравственог стања али и даље критично. Не посустајмо са молитвом. 

Управо читам на фејсбуку. Објава од пре 40 минута.

Подели на овим сајтовима

Живомир је тешко болестан, вероватно на самрти. Помените га у молитвама 

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Zena iz mog kraja, Branka, preminula od maligne bolesti.

Sladjana i Andjela, majka i cerka u vrlo losim odnosima, dete je prva godina srednje i odlican djak, majka je inace ovako (bar na izgled) ok zena, ali negde se nikako ne nalaze i dete iz bunta luduje i opija se, dolazi pred zoru kuci. Zena je razvedena od detinjeg oca, pa je sad dete iz revolta uzelo stvari i otislo kod oca. Uz sve to i nemastina ih je pritisla. Pomenite te ljude da se bar malo oslobode iskusenja i nesloge.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Bokisd рече

Dolazim iz smederevske bolnice, majka mi ima koronu i ostala je u kovid bolnici, onako, ne deluje sjajno,.....pomenite braco i sestre malo u molitvi.

Kako se zove mama?

Подели на овим сајтовима

Upravo sam cula da se upokojio otac Nikolaj iz manastira Sarinac. Pomenite ga u molitvama.:((

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Samo da javim, majci je malo bolje, imala je pocetnu fazu upale pluca i tesku dijareju i mucninu i nije mogla da jede oko 7 dana i sad prima infuzije i saku nekih lekova svako jutro i kazu doktori da je njihovo iskustvo......nema nekih 100% pravila, bude coveku skroz bolje i onda odjedanput gore i za jedan dan se promeni stanje bolesnika,.... u bolnici u smederevu ima ljudi i iz beograda, neke dve strarije zene bile pred smrt i izvukle se i kaze mi majka da je neko nazalost i umro ovih dana i jedan medicinar se zarazio.... ali ako po prijemu krene na bolje onda tako i uglavnom bude na kraju, izvadili su joj uzorak iz nosa i ide Batut i ponovo slikaju pluca .... pa ce da vidimo, .... (video sam majku malo kvarno, :stadaradim:... ima neki prozor na WC tamo gde leze i pored uz neke stepenice se popnem kod prozora....)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...