Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Милица је превремено рођена беба, има само 900 гр, мрвица... молим вас, знате шта вам је чинити... хвала!

"С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!"

Подели на овим сајтовима

Милица је превремено рођена беба, има само 900 гр, мрвица... молим вас, знате шта вам је чинити... хвала!

Господе, Ти можеш све што хоћеш.

Подели на овим сајтовима

Оче погледај на њих. Помилуј душе из стада Твога. Љубављу Твојом подигни рањеног слугу Твог и мајушну Милицу.

Оче погледај и помилуј грешну,недостојну и непотребну слушкињу Твоју Мирјану, опрости јој што ти сагреши речју делом и мислима,у знању и незнању.Помилуј је Господе,помози,окрепи тело њено и душу јој оздрави.

Нека буде воља Твоја у свему што им се дешава. Јер ти си једина нада наша, о Боже наш, и у Тебе се уздамо: Оца, Сина и Светога Духа, сада, свагда и у векове векова.Амин.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Са Светима нека Господ упокоји Мирјану,сестру нашу у Христу.Амин.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Podaj Gospode maloj Milici , srce lava da bi se održala u ovome životu i da pobjedi i u ovoj a i u ostalim životnim bitkama uz Tvoju pomoć !

Подели на овим сајтовима

Услиши Боже наше молитве за превремено рођене,рањене,болесне и упокојене.

Јер Ти си наша ,нада,спас и радовање.

Подели на овим сајтовима

Gospode pomiluj

"Moje srce je nepristupacno ostrvo u beskrajnom okeanu tuge.Nepristupacno za radost.Da li je svako srce-nepristupacno ostrvo?Recite vi sto srce imate!Znate li cime su sve opkoljena vasa srca?Moje-sve samim okeanskim ponorima i bezdanima.I stalno se davi u njima.Nikako da se izvuce iz njih.da izadje iz njih.Sve cega se dohvati meko je kao voda.Zato su oci zamagljene od suza,a srce razriveno od uzdaha.Bolne su mi zenice,jer su mnoge ponoci zanocile u njima."

Подели на овим сајтовима

Свебогати Господе Исусе Христе, који си и сам био дете и који си волео и благосиљао децу, помилуј и спаси децу нашег времена , Љубави неисказана.

Помози, Свемогући, да би деца овога века порасла и сазрела за синовство Божје и грађанство небеско, на своје вечно спасење а на Твоју славу и хвалу.

Амин.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Моја другарица Душка је трудна и носи близанце, са једним дететнцетом наводно нешто није у реду, доктори су хтели да га изваде али хвала Богу на незгодоим је месту и не могу, помените је за здравље да јој оба детета буду рођена здрава

Хвала

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Господе Исусе Христосе,опрости што својим греховима прљамо Твој светли Образ и наносимо ране у срцу Твоје Безгрешне Мајчице,Пресвете Богородице.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...