Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Моји дечаци , Александар и Владимир, у овом року полажу испите који су им неопходни као услов и за упис у наредну годину, и за буџет . Молим вас помолите се Господу за њих, .

Ако прођу, частим, а ако не прођу, нема ми друге, него да kriminalac bandit посетим неку банку 0205_whistling

Само да вас подсетим . Стварно ми је потребна подршка.

.please.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Само да вас подсетим . Стварно ми је потребна подршка.

beggingpleasesmiley-1.gif

Лики, рачунај на моју подршку, (посебно када је у питању "посета" банци). О даљим акцијама преко ПП.

:sheriff:

Него, је л имају ревизију уписа године? Само да знаш да често постоји и та опција на факултетима, него објава о томе не буде громогласна, па се студенти морају сами распитати.

Верујем да ће добро проћи Александар и Владимир, то је крупна ствар.

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

драга Лидија, нема потребе да посећујеш банку... :) нашим заједничким молитвама Господ ће услишити твоју молбу и помоћи твојим синовима да положе испите и упишу се у наредну годину...(наравно уз њихов труд)... crosseo isus-sinai.png' class='bbc_emoticon' alt='isus-sinai2' />

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Много вам хвала, Дудињице и Џесика. :group111:

Стварно се труде моји дечаци, и дивни су то момци (није што су моји, љуби их мајка ). 1317_womens

Александар, ако Бог да уписаће IV (енглески језик и књижевност), a Владимир II (немачки језик и књижевност).

А ако, ипак не прођу, договарамо се на ПП. :ph34r:

За ревизију нису чули. Дај Боже да не затреба, али распитаће се за сваки случај.

:drugarstvo: poljubac

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

значи чим сам видио ко је послао поседњи одговор знао сам о чему се ради и ко је у питању!

Помози Боже служкињи својој Биљани да на свијет донесе здраво чедо без великих мука и болова......

е куд нисам радио прву смјену па да будем код куће кад се роди да могу припуцати ко што је ред sHa_sarcasticlol

све ће бидне добро даће Бог isus-sinai.png' class='bbc_emoticon' alt='isus-sinai2' />

Подели на овим сајтовима

Добри људи, помолите се за моју Биљану. Мало пре сам је одвезао у породилиште...

Родио се дечак! algabacaju

Слава Богу и хвала!

хвала на подршци.

Подели на овим сајтовима

Родио се дечак! algabacaju

Слава Богу и хвала!

хвала на подршци.

нека је жив и здрав и да га Господ и Пресвета Богородица чувају...а срећни родитељи да уживају у свом дечаку... 1500_baby

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

ЧЕСТИТАМ !!! Нека вам је жив,здрав и срећан на многаја љета !!!

Slava Bogu !
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...