Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Hvala svima braći i sestrama na molitvi dobili smo malog Marka 3,540   pivo ;) ;) prstgore prstgore prstgore novbreeeee .mislise. girls036

рекох ја да ће све бити добро ... ЗДРАВ И БОГОМ БЛАГОСЛОВЕН ДА ЈЕ МНОГО ЉЕТА!

Подели на овим сајтовима

mocart Малена Ива, има 8 година и огроман, ужасно злоћудан тумор на мозгу. Родитељима су лекари рекли да нема никакве наде и да је ускоро крај.

Господе, Мајчице Божија, сви становници небески, помозите, погледајте на чедо малено и на родитеље њене, да издрже, да се не окрену од Тебе у болу своме, да....

ТИ знаш најбоље, Господе.....

Помилуј!

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Муж моје драге пријатељице и сестре у Христу, Радмило, се тешко разболео.Боре се за његов живот. :cheesy:

Помолите се, молим вас за њега, а и за њу, да је Господ укрепи и да јој снаге да издржи ово тешко искушење  prstgore facenew22222222 algabacaju

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Господе погледај на слуге Твоје Вукмана и Радмилу и опрости им што Ти сагрешише.Господе смилуј се на њих.Помози,избави их од невоља телесних.Нека буде воља Твоја Господе.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Муж моје драге пријатељице и сестре у Христу, Радмило, се тешко разболео.Боре се за његов живот. smajlizakojisuzamolilezene

Помолите се, молим вас за њега, а и за њу, да је Господ укрепи и да јој снаге да издржи ово тешко искушење  :policeman: bluelite osamucen

Знам за ово, даће Господ да буде добро. Свакако, потребно је да свештеник оде у болницу и да се причести. Све је у Господњој вољи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...