Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Mozz, сигурна сам да је твоја баба Зора већ спознала место покоја и вечне радости у коме нема бола, туге...

:cheesy:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Gospode naseli sluškinju tvoju Zoru tamo gdje je vječita radost i gdje više nema bola, patnje ni tuge - i gdje se svi vesele i uživaju u svjetlosti lica Tvoga. :cheesy:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Gospode naseli sluškinju tvoju Zoru tamo gdje je vječita radost i gdje više nema bola, patnje ni tuge - i gdje se svi vesele i uživaju u svjetlosti lica Tvoga. greengrin

4chsmu1

Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31)

Подели на овим сајтовима

Помолите се за грешну слушкињу Божју самоубицу Момирку да је Господ помилује и прими у Царство своје.

Имала је само 17 smej.gif

:krstix: greengrin 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

link=topic=3975.msg483283#msg483283 date=1310720375]

Gospode,uteši neutešnu Momirku...  Hristos vaskrse

.please. .please. .please. .please. bendoff :):cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Господе, опрости грешној Момирки, није знала шта ради...није те спознала... Hristos vaskrse

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Била је  као дијете на великим мукама, породица, мајка алкохоличар смјештна у душевну болницу, отац чини ми се да је у затвору а она без игдје икога, избацили је и из дома за незбринуту дјецу, није долазила на вријеме из града и школе. Страшно је њено дјетињство који није имала, рећићу само отац монструм.

Радио сам у једној невладиној орг, учествовала је на мојим радионицама, вјеровала ми све ми испричала, тад није имала ни 13/14 год. Јављала ми се неко вријеме послије углавном око проблема које је имала, од мене тражила савјет, утјеху. Трудио сам се, очигледно недовољно. Нашла је неког младића, честитог момка, који ради у брзој пошти слично "федексу", посвађала се с њим што долази касно кући с посла, изашла напоље и бацила се под аутобус 150м од моје куће, а ја нисам ни знао да смо комшије. Нисам вјеровао да  човјек  може имати неки осјећај за нешто лоше дођем кући с посла и супруга ми каже да се убила нека цура  звали је Мони... све ми било јасно  Hristos vaskrse bendoff :)

Амин Бог дао

Подели на овим сајтовима

Hristos vaskrse

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

link=topic=3975.msg483283#msg483283 date=1310720375]

Gospode,uteši neutešnu Momirku...  Hristos vaskrse

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...