Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

A ko se ne pomoli taj nije pravi hriscanin joooj

p.s. nego, sta ako se pomolimo, pa bude volja Bozija da izgubis spor....

jer hriscanin kad se moli ne kaze "neka bude tako i tako", nego "neka bude volja Tvoja"

Pa ja i ne ocekujem da dobijem spor,jer to je Srbija,gde nam pravde ni za lek....samo se vi pomolite i neka bude Bozja volja,a to znaci da kako sude tako ce im se i suditi

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Vala daj Boze da bude po pravdi.

Sto bi se reklo ni po babu ni po stricevima ....

A zasto ti se sudi? Sta ti se stavlja na teret ili ti nekoga teretis za nesto?

Mene optuzila ona lujka o kojoj sam pisao ranije,jer nisam hteo da je vodim u Nemacku,a rodjeni brat joj je inspeektor u Nisu i sve mi smestaju,ja se ne stidim da kazem zasta me optuzuju,a to jeda radim za Nemacku tajnu sluzbu,da sam ucesnik rata (to je tacno),ali da sam ucestvovao u sastavu paravojnih formacija (to nije tacno) i da sam klao i palio kuce (najobicnije gluposti i izmisljotine),da sam nju dva dana tukao ( a ona ni ogrebotine!) da sam je maltretirao fizicki i psihicki,da sam pretio da ce mafija da joj otme dete za 50 € (e sacuvaj Boze,za pedeset evra) i da ce ga iseci na komade Sve ovo po recima mog advokata ne bi proslo kod tuzilastva da njen brat nije preko svojih veza umesao prste.....Eto,to mi je sve uradila zena koja je ranije pokusavala suicid i koja se psihijatrijski lecila,sto kaze Bora-Corba "...ne veruj zeni koja nosi traume iz detinjstva...bezi koliko te noge nosi,bezi i ne okreci se sine"

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Mene optuzila ona lujka o kojoj sam pisao ranije,jer nisam hteo da je vodim u Nemacku,a rodjeni brat joj je inspeektor u Nisu i sve mi smestaju,ja se ne stidim da kazem zasta me optuzuju,a to jeda radim za Nemacku tajnu sluzbu,da sam ucesnik rata (to je tacno),ali da sam ucestvovao u sastavu paravojnih formacija (to nije tacno) i da sam klao i palio kuce (najobicnije gluposti i izmisljotine),da sam nju dva dana tukao ( a ona ni ogrebotine!) da sam je maltretirao fizicki i psihicki,da sam pretio da ce mafija da joj otme dete za 50 € (e sacuvaj Boze,za pedeset evra) i da ce ga iseci na komade Sve ovo po recima mog advokata ne bi proslo kod tuzilastva da njen brat nije preko svojih veza umesao prste.....Eto,to mi je sve uradila zena koja je ranije pokusavala suicid i koja se psihijatrijski lecila,sto kaze Bora-Corba "...ne veruj zeni koja nosi traume iz detinjstva...bezi koliko te noge nosi,bezi i ne okreci se sine"

A taj njen brat je proganjao i tvog dedu i zpalio vam restoran? Ili su to bili neki njihovi rodjaci?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

A taj njen brat je proganjao i tvog dedu i zpalio vam restoran? Ili su to bili neki njihovi rodjaci?

Mom dedi su uzeli imovinu i po NJIHOVIM sudovima su ga mrcvarili komunisti,to je bilo nakon drugog svetskog rata,a mom ocu su u Essenu UDBA-si zapalili restoran,navodno neisprtavne instalacije,jer nije hteo da radi za njih,to je bilo '70,-tih godina,a brat od ove lujke je potomak opasnog komuniste,njihov deda je zavrsio na psihijatriji jer ga stiglo u starosti teret savesti koliko je nevinih poubijao,bio je cini mi se OZNA-s...a ja sam ovu lujku otkacio jer sam joj nasao SIM karticu i video sam po porukama i datumima da mi se ***** iza ledja dok smo bili zajedno...ETO,znaci cista osveta zbog neostvarenih planova

Подели на овим сајтовима

Рече ти како ти се зову ђед и отац. А ти, како се зовеш? Не може се човек помолити за тамо неког Deni72.

facenew22222222

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Дени брате, помолићу се за тебе али само под условом да су све ове оптужбе против тебе тачне. :)

Није да ти стајем на муку али велики си ти фрик да би мало шале било на одмет.

Подели на овим сајтовима

Рече ти како ти се зову ђед и отац. А ти, како се зовеш? Не може се човек помолити за тамо неког Deni72.

Pomolimo se za Denija da ne smatra sebe pravednim druge osudjujuci i ljagajuci i da jos to smatra vrlinom a od nas da kao s pravom zahtijeva da ga podrzavamo u pravednom okusanju posljedica svojih slabosti... na Denija legendu se iskrenule sve zle lujke svijeta, ali, hm,... sta li bjese on radi uopste s njima... Just_Cuz_19.gif

Подели на овим сајтовима

SVETI IGNjATIJE BRJANČANINOV

ASKETSKI OGLEDI

MOLITVA PROGONjENOG ČOVJEKA

Blagodarim Ti, Gospode i Boze moj, za sve sto se dogadja sa mnom! Blagodarim Ti za sve brige i iskusenja, koje si mi Ti poslao radi ociscenja grehova kojima sam uprljao, grehova kojima sam ranio moju dusu i telo!

Pomiluj i spasi oruzja koja si Ti upotrebio za moje lecenje: te ljude, koji su me zalostili. Blagoslovi ih u ovom i u buducem veku! Uracunaj im u vrlinu to sto su ucinili radi mene! Odredi im obilne nagrade od tvojih vecnih blaga!

A sta sam Ti ja prinosio? Kakve blagougodne zrtve? Ja sam prinosio jedino grehe, jedino narusavanje Tvojih bozanstvenih zapovesti. Oprosti mi Gospode, oprosti krivome pred Tobom i pred ljudima! Oprosti neodgovornome! Daruj mi da se iskreno uverim i saznam da sam ja gresnik! Daruj mi da odbacim lukava opravdanja! Daruj mi pokajanje! Daruj mi skrusenost srca! Daruj mi krotost i smirenje! Daruj ljubav prema bliznjima, ljubav neporocnu, istu prema svima, i onima koji me tese i onima koji me zaloste! Daruj mi trpljenje u svim mukama mojim! Umrtvi me za svet! Uzmi od mene moju grehovnu volju, i nasadi u srce moje Tvoju svetu volju, da tvorim jedino nju, delima, recima, pomislima, i osecanjima mojim.

Tebi prilici slava za sve! Tebi jedinom prilici slava! Jedino sto je moje – stid lica i cutanje usta. Stojeci pred strasnim Tvojim sudom u mojoj ubogoj molitvi, ne nalazim u sebi nijedno dobro delo, nijednu vrlinu, i stojim,odasvud okruzen jedino nebrojenim mnostvom mojih grehova, kao gustim oblakom i maglom, sa jedinom utehom u mojoj dusi: sa nadom na neogranicenu milost i dobrotu Tvoju. Amin.

Подели на овим сајтовима

Ja se zovem Sasa

Подели на овим сајтовима

Господе Исусе Христе, помилуј слугу Твог Сашу, опрости му сагрешења његова вољна и невољна и сачувај га од сваког зла. Нека је воља Твоја увек присутна у његовом животу и никад га не напуштај чак ни кад он окрене леђа Теби. Амин

Подели на овим сајтовима

Господе Исусе Христе, помилуј слугу Твог Сашу, опрости му сагрешења његова вољна и невољна и сачувај га од сваког зла. Нека је воља Твоја увек присутна у његовом животу и никад га не напуштај чак ни кад он окрене леђа Теби. Амин

Amin amen

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

Amin amen

amin-nas

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...