Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Помолите се за уснулу слушкињу Божију м. АГНИЈУ ,

игуманија манастира Копорина.

била је дивна, вредна и одлучна жена...пуно је учинила за манастир Копорин...видела сам је пролетос, причала је да је доста болесна, да иде по лекарима, и да је она завршила све што је имала, да је време да дође неко млађи да настави...али ведро и са пуно оптимизма...смирена crosseo

Господе упокој слушкињу Твоју м.Агнију и усели је у царство небеско које је сасвим сигурно заслужила isus-sinai

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Гости

била је дивна, вредна и одлучна жена...пуно је учинила за манастир Копорин...видела сам је пролетос, причала је да је доста болесна, да иде по лекарима, и да је она завршила све што је имала, да је време да дође неко млађи да настави...али ведро и са пуно оптимизма...смирена crosseo

Господе упокој слушкињу Твоју м.Агнију и усели је у царство небеско које је сасвим сигурно заслужила isus-sinai

Амин !!!

Божија воља , као што би наш народ рекао могло је барем још коју годину да буде саа нама али није тако ...

иначе није била толико стара мислим да је '42 или '43 годиште али ето болест је данас свима проблем свима нама.

Подели на овим сајтовима

Амин !!!

Божија воља , као што би наш народ рекао могло је барем још коју годину да буде саа нама али није тако ...

иначе није била толико стара мислим да је 42 или 43 годиште али ето болест је данас свима проблем свима нама.

имала је више од 42 године, али није била стара да би отишла...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

моја пријатељица Драгиња је сада на операционом столу...веома јој је потребна ваша молитвена подршка...тешко је болесна....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Gospode smiluj se na sluškinju svoju Daginju, molim Te.

Molim vas pomenite u molivama svojim moju sestru u Hristu koja je sad u komi poslije doživljene saobraćajne nesreće Danijelu.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

molite se za mene braco i sestre da sutra uspem da umolim profesora da me pusti da upisem 4.god tj.da uhvatim uslov!

Подели на овим сајтовима

Molim vas pomenite u molivama svojim moju sestru u Hristu koja je sad u komi poslije doživljene saobraćajne nesreće Danijelu.

Господе , помилуј рабу твоју Данијелу, Пресвета Богородице, спаси је.... crosseo

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Директно прослијеђујем са фб

"Браћо и сестре, молимо вас да се помолите за

малу Весну која је целу ноћ на инфузији, замолио

нас је њен отац да проширимо ову молбу. Ајде,

нека бар овај ФБ буде од неке вајде, такође

поделите ову вест са Вашим пријатељима на зид.

Унапред хвала на подршци."

bGMNbHYOHO9.gif

Свиђа ми се · · пр

Подели на овим сајтовима

Pomenite ime Predrag, i kad stignete molim vas ostavite da se negde pominje, jedan moj dalji rodjak koji je tesko bolestan, a sto je jos gore zena mu, kako sam razumeo, ide po vracarama, i ne da mu da se leci normalno...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Нека се свих њих сјети Господ Бог, молитвама Светог Апостола Луке и Светог Петра Цетињског, којих се данас молитвено сјећамо...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

помените бебу Андреја у својим молтвама... већ 3 дана има ларингитис и јадничко уопште не спава лепо. 2 пута га боцкали нирипамом

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

помените бебу Андреја у својим молтвама... већ 3 дана има ларингитис и јадничко уопште не спава лепо. 2 пута га боцкали нирипамом

Погледај Оче на малог Андреја,помогни му,твори Вољу Твоју . На Славу и Хвалу Твоју нек је излечење његово. Амин.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...