Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Taj facebook je stvarno veliko zlo

ili oni pojedinci sto se primaju na Fejsbuk

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Молим вас помените у својим молитвама двогодишњег Јакова. Живи у Аустралији са мајком Иваном.Ових дана оперисан или ће ускоро бити,ја не могу тачно рећи јер ми је од прекјуче немогуће да их контактирам ( кила у препонама и трпи велике болове)

Ко може и сутра на Литургији.

Хвала

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

ili oni pojedinci sto se primaju na Fejsbuk

E moj Dragane,da su pojedinci,bilo bi super....nisi nis vestan koliku moc i ulogu ima facebook u ljudskim zivotima...na zalost :(

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Господе, помилуј, спаси и исцели слугу Твог, маленог, Јакова, онима који га воле на радост, а Теби и Светима Твојим, на вечну славу и хвалу !

• Волим 1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Pomeni Gospode sve, i daruj bolesnima ozdravljenje, svima nama Carstvo nebesko. Nego, pade mi na pamet, da zamolim i ja Vase molitve da dobijem bebu, mozda tako uspe, od mojih visegodisnjih molitvi nije bilo nikakve vajde 1502_baby

@kirios

......то тако не бива....кириос....мисим..зна Господ ко је иза тога имена ал ........ако ћеш...пошаљи ми на пп твоје крштено...јер овако је бзв

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

... pade mi na pamet, da Vase molitve da dobijem bebu... 1502_baby

Пресвета Богородице Млекопитатељнице помоли се Сину Твоме, кога си дојила, да услиши молитве оних који желе децу.

Mlekopitateljnica.jpg

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...