Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

помените бебу Андреја у својим молтвама... већ 3 дана има ларингитис и јадничко уопште не спава лепо. 2 пута га боцкали нирипамом

Господе Исусе Христе, лекару душе и тела, излечи слугу твог Андреја а његове родитеље укрепи и утврди у вери и нади...

Подели на овим сајтовима

Дана 07.11.2011. у 11:30 одржаће се друго рочиште (неки чланови форума су упознати са тим!) у вези суђења оних бараба које ме намештају....Помолите се да све силе небеске и Сам Господ буде самном,односно на страни мог правног заступника пошто ја нећу бити тамо присутан!

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Gospode neka bude volja Tvoja pomozi rabu Tvome utesi ga i cuvaj od iskusenja koja mu predstoje.Amin!

Подели на овим сајтовима

Gospode neka bude volja Tvoja pomozi rabu Tvome utesi ga i cuvaj od iskusenja koja mu predstoje.Amin!

Sutra u 11:30 se pomoli

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

одржаће се друго рочиште у вези суђења оних бараба које ме намештају....

Господ да помогне и теби и "барабама" да само Истина буде на првом месту у вашим животима.

Подели на овим сајтовима

Taj facebook je stvarno veliko zlo

Подели на овим сајтовима

Samo da vam kazem da se LAZLJIVA BAGRA danas nije pojavila na rocistu da se suoci jer se boji istine

Подели на овим сајтовима

koga to interesuje?! :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

koga to interesuje?! :lol:

Verovatno one koji se solidarisu sa ljudima koji su izvedeni pod laznim optuzbama pred sud...pravi Hriscani se solidarisu u takvim i slicnim situacijama..ili???

Подели на овим сајтовима

Баш су безобразни... А ти се таман спремио да им скрешеш све у лице... ;)

Ne,ja nisam bio prisutan jer sam udaljen 2000 kilometara,bio je prisutan moj advokat

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...