Jump to content

Name

Теолог
  • Број садржаја

    53
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

О Name

  • Рођендан Јануар 1

Profile Information

  • Пол :
    Небитно

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Name's Achievements

Ту је, мало гледа-мало пише

Ту је, мало гледа-мало пише (4/9)

32

Форумска репутација

  1. о толико глупости толико расправе, препуцавања ,мудровања...а овдје тишина. Ако о овоме не знамо, или се не интересујемо...онда сва друга мудровања су празна!
  2. Милан 2,5 године ''Болестан на крсту!'' Ко сине? ''Бого!''

  3. Name

    Страшне приче

    1. Сан који се дословно сутра испунио 2. Лупање у току молитве 3. Два пута када би се пробудио ,угледао би црну масу изнад себе 4. Ех, ... небитно ,углавном награда за гријех је смрт Када се молиш и јако трудиш на духовном узрастању ,демон те опипљивије напада, а када си успаван нема потребе да те необичним појавама подсјећа на духовну стварност.
  4. Без Христа сам неприродан, па не знам да ли је горе да сам смртан или бесмртан, а са Христом ми је све једно јер сам у Њему бесмртан!
  5. "Живјети у браку као брат и сестра" -чист инцест, или у сваком сличају нека тешка болештина! .mislise.
  6. Name

    Jako tesko pitanje za teologe ?

    Једном сам на часу причао о томе како до Христовог Васкресења сви бејаху у Аду, тада устаде једна паметна дјечја глава и упита: "А како је онда Лазар био у наручју Аврамовом- Рају?" После овога питао сам ово питање многе теологе и цврц нико не зна. На крају радозналост ми је смирио један пријатељ са објашњењем да се у предање увукло много тога што баш и није сагласно са св. писмом и остатком предања. Те да само Господ зна кад је и коме и од када отворен Рај. Ја би питао ново питање :Како су међу светима у календару и Игњатије и Фотије ,кад су се клали и папи залета дали"?
  7. Name

    Вести о веронауци

    Darovi su bili i veci nego sto je napisano, svaki ucesnik je dobio po punu kesu preljepih darova ,tako da su domacini stvarno pokazali ljubav i trud,ali i postavili visok standard za naredna takmicenja. Sigurno je da ce posle ovoga djeca ulagati jos veci trud.
  8. 300 evra ,a dogodine ocekujem manje od 250 , (to ce biti nagrada za 11. godinu rada ili nerada pitanje je sad).
  9. Name

    Вести о веронауци

    Trebali bi napraviti, temu, podforum, ili nesto slicno, gdje bi mogli razmjenjivati iskustva, tekstove pripreme....vi ste matica, a mi imamo duze iskustvo, i za sada mozda bolje rjsesen plan i udzbenike. svima bi koristilo...
  10. Name

    Вести о веронауци

    Zasto nema nigdje vjesti o vjeronauci R.Spske? Mislim da bi se trebali makar na forumu objediniti.
  11. Ma ne, ja ću da učim djecu za vazduh... -Gospodine izvolite vašu platu! -Neka hvala, ali ja postim! -Ali sad nije nikakav post i plata nije mrsna! -Ma mi iz specijalnog odjeljenja popova za vjeronauku mnogo češće postimo...mi smo na solarni pogon, samo nas ukljuciš i radimo beskonačno za dz.
  12. Kod nas su ljudi slucajno u zurbi zbog kise utrcali u jednu kucu, kad tamo.... baba i deda i akcija sa ukupno preko 140 godina. To su prednosti planine i zdravog seoskog zivota. Ja bi im dao nacionalnu penziju.
  13. Februara , ne januara.... ne premjestaj mi slavu za citav mjesec
  14. Postao sam tata!

    1. Show previous comments  8 more
    2. Александрида

      Александрида

      vidi ovog Janeta :P polako bre :D a da nazdravimo,to uvek :)

    3. Радован 1996
    4. Name

      Name

      Hvala svima zbog toga, pravjenac je otvorio matericu i sada moram u Jerusalim da prinesem zrtvu zahvalnicu zbog toga. Salim se zrtva zahvalna se prinosi cjelu ovu sedmicu, skoro svaki dan Liturgija, slava Gospodu zbog svega toga. Hvala i bratiji ZRUovcima. evo fotografija http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2686578125024.123166.1273558032&type=1

×
×
  • Креирај ново...