Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Obi,za detence se još ne zna u kakvom je stanju pošto su majku porodili čim je primljena u bolnicu...mnogo me je potreslo ovo...Gospode pomozi...:cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Mилена КШ рече

Obi,za detence se još ne zna u kakvom je stanju pošto su majku porodili čim je primljena u bolnicu...mnogo me je potreslo ovo...Gospode pomozi...:cmizdrenje:

Ako je tako, ono sigurno mora da bude u inkubatoru poduze vreme. Da Bog dadne da prezivi, pa da bude lepo usvojeno od nekih dobrih ljudi.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 2.1.2019. at 21:12, JESSY рече

Tanja je jos uvek u komi a mali Lazar u inkubatoru....:cmizdrenje:

na zalost, i Tanja je preminula...:cmizdrenje:

sada ce se ona moliti za nas...

a Gospod neka da snage njenima da izdrze i prebrode uzasan gubitak...ostaje im mali Lazar...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Bog da je primi u svoje nezalazno Carstvo...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Помолите се за покој Сергеја, мог шурака који је умро као дечак. Данас би му био 41. рођендан

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Помолите се за старог младеновачког проту Живорада, који се, по свему судећи, спрема на Пут

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Istite I dace vam se. Molitvama Sveta Tri Jerarha, da nas sve Gospod urazumi I prosvetli, da radosno prihvatimo Njegovu volju. Samo hrabro, svi smo sa Tobom.

Подели на овим сајтовима

Додаћу и твоје име за Акатист који читамо вечерас. Да ли си крштена под тим именом?

Подели на овим сајтовима

Pomenite Zorana i Radojka - teze bolesni ljudi su u pitanju, kateteri, dijalize, znate vec kako je takvima tesko. Hvala unapred i u njihovo ime.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Јелена М. рече

Додаћу и твоје име за Акатист који читамо вечерас. Да ли си крштена под тим именом?

Da, hvala. Nadam se da se nisam kasno javila. Izvini. 

Подели на овим сајтовима

Da dodam jos jedno ime - Ivan, stric moje zene, u bolnici je zbog plucne embolije. Hvala unapred u njegovo ime.

Подели на овим сајтовима

Помените уснулу Сању, јуче је била сахрана, нажалост касно сам чула. Сања је била моја колегиница, млада жена, оболела од канцера, прво на материци, а онда и на мозгу. 

Ко је у могућности, оставите име на помињање. 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...