Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Umro mali Dušan. Carstvo mu nebesko

Послато са E6653 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Помолимо се о упокојење души усопшаго раба Божјег расархимандрита Софронија. 
Био је архимандрит у МПЦ, прешао у ПОА где је био и кандидат за епископ, али када није изабран, напустио Цркву, бацио мантију и оженио се са веќ трудну љубавницу.
Прекјуче је погинуо у саобраќајну несреќу. Иза себе оставио је супругу и 4 деца.
Да Бог буде милостив према њему!

Ти ме волиш, ал ја не осећам.

Подели на овим сајтовима

Браћо и сестре, скрушено вас молим помените малу Симеону, болесна је. 

Подели на овим сајтовима

On 27.9.2018. at 19:07, ana čarnojević рече

Pomolite se za  Anđelu (7). Devojčica je u velikoj opasnosti. Stavite ime za molitvu gde možete.

Ana, kako je Andjela ? 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

On 18.5.2018. at 10:06, МилошБГ рече

Помените оци, браћо и сестре у молитвама и на проскомидији моју тетку Ковиљку, рајска душа која је цео живот јако тешко пропатила, у јако тешком је стању, у великим боловима. За њено здравље и спасење...Хвала

Моја тетка Ковиљка се упокојила ноћас... Јако је пропатила у животу и имала тежак живот због болести које је задобила још у детињству...Чак и на на крају овог живота је патила, мучила се и имала јаке болове, буквално живе ране. Ово је први случај био где апсолутно не знам шта је Бог желео и бесмисао неки, апатија, немам ти појма, претужно и бесмисао огромни...патила је цео живот, патила је на крају, мучила се и упокојила у боловима. А опет са друге стране Рајска душица, буквално оно што је Христ рекао

Цитат

Заиста вам кажем, ако се не обратите и не будете као деца

она је то дете...

Молим вас оце и браћу и сестре са форума да је поменете на проскомидији и у личним молитвама... Хвала

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

@МилошБГ тако је моја бака пре пар година, покојна Кристина :( Бог да јој душу прости. Ми смо сви били готово луди после њене смрти. Ја сам то себи некако објаснила тиме да постоје и свети мученици нашег доба. Чувај се. 

Нека им је свима покој души.

Подели на овим сајтовима

On 6.10.2016. at 12:52, Иван Недић рече

Мој отац Слободан је умро. Помените

Две године. Помените

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

@МилошБГ 

Vidi jevandjelsko kazivanje o ubogom Lazaru, to ti je skoro pa isto to.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Useli,Gospode,u Carstvo Svoje,slugu Tvoga Iliju,i podari mu Rajska Naselja Svoja...

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Malocas mi javise da mi je jutros preminula jedna tetka, pa da vas zamolim da je pomenete i ako i kad mozete ostavite ime jos negde. Ime je Kristina.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Помолите се за Ангелину, девојчицу од годину и по дана, кћерку једног ђакона. Има леукемију

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Иван Недић рече

Помолите се за Ангелину, девојчицу од годину и по дана, кћерку једног ђакона. Има леукемију

Mati Bozija da zastiti svojim pokrovom Angelinu I roditelje.

Ako su u prilici, neka idu u sveto Zociste.

Подели на овим сајтовима

On 2.10.2018. at 13:23, Драгана Милошевић рече

Браћо и сестре, скрушено вас молим помените малу Симеону, болесна је. 

Она је дете једног свештеника. Кажу да је операција прошла добро, а где је  на телу било зло, не знам

Подели на овим сајтовима

Молим вас поменуте моју баку Јелисавку, данас је 40 дана од упокојења. Да је Господ сачува под својим окриљем, ја ћу га заувек молити за то.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...