Sanja Т. Написано Јул 31, 2016 Пријави Подели Написано Јул 31, 2016 6 minutes ago, Јелена011 рече Pomenite nocas sam pala, lepo sam ispolirala parket, u velikim sam bolovima, zeznula sam koleno i potkolenicu dobrano. Боже помози! Сачувај и помилуј aliluja, Биљана 1234, Лидија Миленковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 31, 2016 Пријави Подели Написано Јул 31, 2016 Помози, Боже, Јелени011 ублажи болове које има, и да јој снаге да преболи болове пада, и буде још јача када све прође. Помози нам Боже свима и сачувај нам ово мало здравља. Sanja Т., Биљана 1234, АлександраВ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mladjen85 Написано Јул 31, 2016 Пријави Подели Написано Јул 31, 2016 ti to dobro radis znas da se molis i za druge Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 31, 2016 Пријави Подели Написано Јул 31, 2016 2 hours ago, Тања1 рече Помози, Боже, Јелени011 ублажи болове које има, и да јој снаге да преболи болове пада, и буде још јача када све прође. Помози нам Боже свима и сачувај нам ово мало здравља. AMIN ! Mилена КШ, Биљана 1234, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Август 1, 2016 Пријави Подели Написано Август 1, 2016 pomenimo od pre nekoliko dana upokojenu Desanku Desu nakon godinu dana bolovanja, danas nastradao u saobracajnoj nesreci moj poznanik Nebojsa, Gospode da ih pomiluje i useli u Carstvo Nebesko.Amin tuga svaki dan gine se,Boze budi nam milostiv i zastiti nas od svakog zla. Биљана, Биљана 1234, Несташна and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandar Ciganović Написано Август 2, 2016 Пријави Подели Написано Август 2, 2016 Juce je sahranjena moja baba Katica pa ako ste u mogucnosti pomenite je u svojim molitvama da joj Gospod podari oprostenje grehova i primi u Carstvo nebesko.. Ненад Р., -Владимир-, Драгана Милошевић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 2, 2016 Пријави Подели Написано Август 2, 2016 Господе Васкрсли, прими у наручје своје, душе новопрестављених слушкиња Твојих Десанке и Катице. Ненад Р., Лидија Миленковић, Aleksandar Ciganović and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 pomolite se za mene,da me smetnje ne snadju na poslu. Bog vam svako dobro dao. Ненад Р., Aleksandar Ciganović, aliluja and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 Molim vas, hitno se pomolite za bebicu Vanju (nije krstena). Dobila je sepsu, i smrtno je ugrozena. Ona je unukuca moje sestre. Molim vas . АлександраВ, Sanja Т., aliluja and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Несташна Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 12 minutes ago, Лидија Миленковић рече Molim vas, hitno se pomolite za bebicu Vanju (nije krstena). Dobila je sepsu, i smrtno je ugrozena. Ona je unukuca moje sestre. Molim vas . Господе Исусе Христе, Ти си дошао у овај свет као дете, а иако си истинити Бог, живео си у послушности својим земаљским родитељима. Дај да Твоје чедо (име) бодро поднесе терет који му је наметнут и да буде послушно онима које си Ти предвидео да се о њему брину. Молимо Те молистиво: погледај на њега и у Својој неизмерној љубави олакшај му патњу. О, Господе Боже наш, пошаљи Свог светог анђела да га излечи да би достигао пуноћу живота и служио Ти у вери и захвалности у срцу и даруј да постане наследник Твога Небеског Царства. Јер си Ти, Христе Господе наш, лекар душе и тела и Теби славу узносимо са Оцем и Светим Духом, сада, свагда и у векове векова. Амин! АлександраВ, Ayla , Goku and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 23 minutes ago, Лидија Миленковић рече Molim vas, hitno se pomolite za bebicu Vanju (nije krstena). Dobila je sepsu, i smrtno je ugrozena. Ona je unukuca moje sestre. Molim vas . Draga Lidija.. baš mi je žao čuti tako nešto.... Ne znam.. jel moguće krstiti dete? Jednom prilikom dok sam radila u bolnici (bila praksa u pitanju).. bilo je tu jedno napušteno dete... životno ugroženo... Smatralo se da će umreti. U momentu sam se setila da ga kao krštena osoba ja mogu krstiti rečima :krštava se rab Božji (ime).. U ime Oca i Sina i Svetoga Duha.. sada svagda i u sve vekove vekova. Amin.. i pokvasila sam ga vodom pri tome... Ako dete preživi na krstenju se to samo kaže pa se taj prvi deo može izostaviti. Tako su nekad majke krstile svoju decu u hitnim situacijama. Želim sve najbolje i da milostivi Bog bude uz Vanju. Sanja Т., Лидија Миленковић, Несташна and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 12, 2016 Гости Пријави Подели Написано Август 12, 2016 Neka se krsti hitnim krstenjem, neko ko je krsten neka dete okropi vodicom sa recima Krstavam te u ime Oca i Sina i Svetoga Duha. Dete ako prezivi, a dace Bog da bude sve u redu, samo ce se dopuniti Svetom Tajnom MIropomazanja. Uradite to hitno! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 1 hour ago, Лидија Миленковић рече Molim vas, hitno se pomolite za bebicu Vanju (nije krstena). Dobila je sepsu, i smrtno je ugrozena. Ona je unukuca moje sestre. Molim vas . Gospode pomiluj, spasi i sačuvaj malenu Vanju. Несташна, Goku, Драшко and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 Молитвама Пресвете Богородице и свих светих, да маленој Вањи и свима који болују Господ подари исцељење, телесно и духовно здравље. Амин. aliluja, Драшко, Лидија Миленковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 3 hours ago, R2D2 рече Neka se krsti hitnim krstenjem, neko ko je krsten neka dete okropi vodicom sa recima Krstavam te u ime Oca i Sina i Svetoga Duha. Dete ako prezivi, a dace Bog da bude sve u redu, samo ce se dopuniti Svetom Tajnom MIropomazanja. Uradite to hitno! 3 hours ago, aliluja рече Tako su nekad majke krstile svoju decu u hitnim situacijama Znam, i rekla sam sestri, zetu, i starijoj sestricini, ali oni nece . Smatraju da bi bilo pogubno reci to detetovoj majci ( koja je i sama jako bolesna ), jer, citiram " ona bi mislila da dizemo ruke od bebe, da nece prezivet ", i smatraju da tu odluku imaju pravo da donesu samo detetovi roditelji. Sve u svemu, premilostivom Bogu slava i hvala, dete su iz intezivne nege prebacili kod mame u sobu, te se nadam da ce biti sve u redu. I nadam se da ce da krste dete sto pre. A Gospodu milom hvala na ljubavi, na strpljenju kojom nas obasipa. I hvala vam svima mnogo, i sve vas zaista mnogo volim. -Владимир-, aliluja, Goku and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука