Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Ognjen

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Imam jednu molbu.. za jednog dječaka (mladog momka) da se pomoli ko ima srca za tu nesrećnu djecu.. Teško je psihičko stanje... Dajte ime na proskomidiju... Dragan je ime.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Молим вас, помените мога брата Мирослава, да после хемотерапије и зрачења грла поново почне да пије и једе и говори... опет му се погоршало... Нека вам драги Бог свако добро да.

Подели на овим сајтовима

Владико Сведржитељу, Свети Царе, Који уразумљујеш и не усмрћујеш, Који клецајуће утврђујеш и оборене усправљаш и телесне муке човекове отклањаш, молимо се Теби,Боже наш, слугу Свога Мирослава који болује,посети милошћу Својом. опрости му свако сагрешење вољно и невољно. О, Господе, излечујући силу Своју са Небеса пошаљи,прикосни се тела његова, угаси грозницу, укроти страст и сваку болест која се крије у њему, буди Лекар слуге Свога Мирослава подигни га са постеље болесничке и са одра страдања његовог и даруј га свесавршеног ЦрквиСвојој, да благоугађа Теби и твори вољу Твоју. Јер Твоје је да нас милујеш и спашаваш, Боже наш, и Теби славу узносимо Оцу и Сину и Светоме Духу, сада и свагда и у векове векова.Aмин.

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

pomolite se za mene,da dobijem posao posle Vaskrsa :) 4 maja , hvala na vasim molitvama.

Подели на овим сајтовима

Daće Bog Sretene...:)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Да ће Бог Сретене.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Juce ujutro moj otac je imao slog, blazi oblik i intenzitet ali na vrlo nezgodnom mestu (u mozdanom stablu, kako kaze lekar). Zato su dalji tok bolesti i eventualni oporavak sasvim nepredvidivi. Trenutno je na intenzivnoj nezi, a vas bi zamolio da ga kad i gde god mozete pomenete. Ime je Bratislav. Unapred hvala svima.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Sandra je pre nekoliko dana imala mozdani udar,bila je neko vreme u bolnicu,izasla je oporavlja se i bolje je,pomolimo se Bogu da je sacuva od bolesti ubuduce.

Подели на овим сајтовима

Драги Сретене,

помолих се за Сандру. Као неуролог морам да питам: како је тако брзо пуштена, која је то врста можданог удара? Ако треба нека помоћ, јави.

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, александар живаљев рече

Драги Сретене,

помолих се за Сандру. Као неуролог морам да питам: како је тако брзо пуштена, која је то врста можданог удара? Ако треба нека помоћ, јави.

to je zena jednog mi prijatelja,saznao sam da je mozdani udar,al koji ne znam,bila je kao paralizovana kako sam shvatio,mislim da su ramena pominjali.

Подели на овим сајтовима

Добро је ако сада нема трајна оштећења. Можда је била пролазна слабост (тзв транзиторни исхемични атак), можда је на вријеме добила терапију. У сваком случају, чини се да се ради о релативно младој жени, која ће морати више да поведе рачуна о свом здрављу. Извини на индискрецији, у молитви смо заједно.

Подели на овим сајтовима

I meni je potrebna vasa ozbiljna molitvena pomoc...

Da nije tragicno bilo bi komicno, mislim da cu da se prijavim na kviz medicinskih zivih enciklopedija :)))

Pomenite, uz svu salu, ozbiljna stvar je u pitanju.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

On 4/26/2016 at 21:54, obi-wan рече

Juce ujutro moj otac je imao slog, blazi oblik i intenzitet ali na vrlo nezgodnom mestu (u mozdanom stablu, kako kaze lekar). Zato su dalji tok bolesti i eventualni oporavak sasvim nepredvidivi. Trenutno je na intenzivnoj nezi, a vas bi zamolio da ga kad i gde god mozete pomenete. Ime je Bratislav. Unapred hvala svima.

Da unesem izmene: na zalost, otac je ipak sinoc kasno preminuo od posledica sloga (oko 22.45). Kad ostavljate ime ili pominjete sami da vas zamolim da samo prebacite u preminule.

Lekari su prvo mislili da se krvarenje smirilo, medjutim nije, tako da je u ponedeljak bio solidan, u utorak osetno losije, a juce jako lose. Juce prepodne smo pozvali naseg bolnickog svestenika i pricestio ga je, fala velikome Bogu, i to kako mi se cini u zadnjem momentu (negde oko 11 h prepodne), jer je u vreme posete (15-16h) vec potpuno izgubio govor i gestove, a pomalo i svest.

U svakom slucaju, pomenite, i opet hvala svima, da vam se vrati na zdravlje i spasenje.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...