Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Pomeni Gospode,sve koji pate i boluju,sluskinje tvoje Keti,  Biljanu, Mirjanu i sve ljude koji se lece na odeljenju neurologije,daj im snage,vere i hrabrosti u patnjama,i pomeni Gospode i sve lekare neurologe i medicinsko osoblje,koji pomazu i brinu o svim pacijentima,i meni gresnoj Gospode pomozi,i bliznjima mojim,Tebi Hvala i Slava u vjek i vjekov.Amin.

Slava Gospodu .

Подели на овим сајтовима

Osvezavam temu, molimo se i dalje! Samo da bude dobro! :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Боже драги помози! Молимо ти се сви!

Помози овом детету, помози малој Анастасији, а нас све уједини да се сви помолимо и Твојом милошћу чудо измолимо, за Тебе су чуда могућа! Помози Господе! 

Амин!

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Bože, usliši naše molitve, i oporavi ovog malog heroja, malog borbenog junaka koja i nama daje snage da istrajemo , usliši ih, molim te Bože,  na radost njihove porodice.

Подели на овим сајтовима

Да Господ усели милост у срца људи од којих ћемо сутра тражити новчану помоћ за Славишино лијечење.

Помените, Господ да вас помене у Царству своме.

https://www.facebook.com/groups/238732336308902/?fref=ts

Da što pre se nađu pare , za spasenje Slavišino, Gospode. Ti ćeš naći iz kojih će to izvora biti i na koje načine.

Amin.

Nekako me je sramota da tražim... Molim vas pomolite se za mene, da spoznam svoj put i da njime smerno i dostojno koračam. Hvala.

Da naš Žedan vere, spozna svoj put, svoju svrhu, da ga time još učvrstiš na svome bgagodarnom putu, koji vodi na korak bliže tebi, i ne ubrlja svoju čestitost ničim na putu tom , Bože naš, budi milostan i darežljiv. 

Amin.

Gospode i meni pomozi,jer vidiš kakav sam grešnik,ko ni jedan na planeti.Moje je život smešan.Ne može da se kaže da ima smisla.Ustajm,radim,učim,idem i vraćam se.Posmatram svet.Posmatram ljude.Patim sa onima koji pate i smejem se sa onima koji se smeju Ja sam izgubljena u ovom svetu bez ljudi i želim da se vratim i da ponovo postanem dete u naručji Oca .  Šaljem ti pismo.Znam da stiže,ako Ti nisi stvorio čoveka,ne znam ko je.Volim Patrijarha Pavla,i ako On nije bio u pravu,ne znam ko je. Ja sam Te našla. Sada još samo da ti se vratim. Gde si  ti tačno? Znaš da ja razmišljam kao čovek .Javi mi da znam. I ne muči me mnogo,molim te,nemam više snage ni da dišem. 

Usliši molitve Arsenije naše drage. Otvori joj puteve željne saznanja, razvitka i slobode, o kojoj sanja.

Amin.

Pomolimo se za upokojene moga rodjaka Slobodana i djeda Vojina da ih pomene Gospod Isus Hristos u Carstvo Nebesko.Amin

Primi u carstvo nebesko grešnog tvog slugu Slobodana, deku Vojina, oprosti im dugove njihove , podari mir i spasenje u životu večnom.

Amin.

Е, овако ћу: 

Јутрос се родила Сара! Нека нам је жива и здрава и на радост њеној сестрици Снежани. 

Велики си, Господе, у делима Својим!

Da je živa i zdrava. Bog je blagoslovio. Uvek bila nasmejana, sretna kroz život , bila sreća i radost čije će živote obasjavati. Ponos,  dika  i veLka porasla.

Amin.

Pomeni Gospode,sve koji pate i boluju,sluskinje tvoje Keti,  Biljanu, Mirjanu i sve ljude koji se lece na odeljenju neurologije,daj im snage,vere i hrabrosti u patnjama,i pomeni Gospode i sve lekare neurologe i medicinsko osoblje,koji pomazu i brinu o svim pacijentima,i meni gresnoj Gospode pomozi,i bliznjima mojim,Tebi Hvala i Slava u vjek i vjekov.Amin.

Usliši molitve naše, Presvetli za ozdravljenje Keti, Bikice, Mirjane i za sve ljude, koji pate od sličnih ili istih simptoma na odelenju neurologije. Ti koji znaš, da je glavica jedan od najvitalnijih organa, pored srdasca, imaj to na umu, i posredi tvoje vredne sluškinje u toj botbi, koju trenutno vojevaju. Zastiti sve lekare i osoblje, koji o njima brinu, podari im brigu, saosećanje i zaštiti čestitost da u svakom biću, vide Tebe.

Amin.

Подели на овим сајтовима

Свети Нектарије, прими ово мало али усрдно мољење за малу Анастасију,

даруј јој исцељење од болести, да Христу Спасу са радошћу кличемо: Алчилуја!

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Čospode,pomozi ovom Srdašćetu koje piše i ne prestaje.  

I ti ,Bože dragi, vidiš da ona piše.Pomozi joj da se ispuni svakom dobrotom. I napiši i ti nešto u tom srdašcu.Napiši neku reč.Neka to bude ljubav.

A Tebi neka je slava i hvala vavek.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Molim vas pomolite se za mene, da spoznam svoj put i da njime smerno i dostojno koračam.

da Gospod Bog blagoslovi i odagna svaki greh, malodušnost i slabosti sa kojima se mučim. Bog vas blagoslovio.

Помилуј, Господе, добру дјецу своју Стефана и Милутина. Исправи им ум и срце очисти, учврсти их на путу Твоме.

Помози, Господе, Милошћу Богомајке, Путеводитељке и Утјешитељке, свој дјеци и омладини која су преплављена немиром и осјећајем бесмисла или опхрвана патњом која превазилази њихове снаге.

Подели на овим сајтовима

Помените у вашим молитвама моју ћеркицу Дуњу.

Господе, чувај Дуњу у добром здрављу а мајку Даниелу укријепи.

Подели на овим сајтовима

Господе, чувај Дуњу у добром здрављу а мајку Даниелу укријепи.

Aмин подај Господе!

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Да Господ усели милост у срца људи од којих ћемо сутра тражити новчану помоћ за Славишино лијечење.

Помените, Господ да вас помене у Царству своме.

https://www.facebook.com/groups/238732336308902/?fref=ts

Нисам учествовао у прикупљању новчаних средстава за лијечење Славише, јер сам се разболио.

Комшије које су обилазиле кажу да није било куће која није нешто дала, да су их многи подржали, упутили им лијепу ријеч, крајње позитивно искуство.

Хвала свима за молитве и хвала Богу што је одговорио на наше молитве.

Средства нису још прикупљена, много је још потребно.

Подели на овим сајтовима

Ja sam malo počela da sumnjam u efikasnost ovih molitvi.   :blush:

Zaista.

Mi se molimo za ljude koje ne znamo,i Bog nas ponekad usliši.  :nene:

Mada,moguće je.  Ali opet.  :0426_feel:   Ne znam.

Pomolite se za mene.Svima je potrebna molitvena pomoć.Ne znam za šta da se molite,ali vi se samo molite ,ili me se setite ,to je isto   :drugarstvo: ...a ja ću vam za 10 dana javiti šta ima novo.  :1736_action:   ...ono, mala je verovatnoća da će biti nešto novo...ali ću možda doživeti nešto unutra....

P.s.Ne zamerite. Ovo je moj eksperiment,sva odgovornost je moja. Moram da vidim da li ta molitvena sinergija zaista deluje. :algabacaju:

P.s.Sada moram da se programiram,na savanje idem u 00:00h,svakog dana bez izuzetka.   :1502_baby:

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ja sam malo počela da sumnjam u efikasnost ovih molitvi.   :blush:

Zaista.

Mi se molimo za ljude koje ne znamo,i Bog nas ponekad usliši.  :nene:

Mada,moguće je.  Ali opet.  :0426_feel:   Ne znam.

Pomolite se za mene.Svima je potrebna molitvena pomoć.Ne znam za šta da se molite,ali vi se samo molite ,ili me se setite ,to je isto   :drugarstvo: ...a ja ću vam za 10 dana javiti šta ima novo.  :1736_action:   ...ono, mala je verovatnoća da će biti nešto novo...ali ću možda doživeti nešto unutra....

P.s.Ne zamerite. Ovo je moj eksperiment,sva odgovornost je moja. Moram da vidim da li ta molitvena sinergija zaista deluje. :algabacaju:

P.s.Sada moram da se programiram,na savanje idem u 00:00h,svakog dana bez izuzetka.   :1502_baby:

Reci ime, a mi ćemo se moliti (ili je nik i tvoje ime)  :)

Molićemo i da ti se ne uzme za ozbiljno eksperiment...mada, čuo je Gospod mnogo toga, neće ga ni ovo iznenaditi...shvatiće On, a mi malo teže :)

Подели на овим сајтовима

Почела сам да смањујем лек постепено, и тек сада почиње борба што са главобољом; што са страхом изнутра. Будите добри па ме погурајте својим молитвама 8086.gif :icon_pop:[/quote?

Zakrili Gospode sluškinju tvoju Draganu milošću i milosrđem tvojim čuvaj je od malodušnosti okrepi je blagodaću svojom

• Волим 2

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

malo me je sramota da zamolim...pomjanite me u molitvama u pola 12 imam ispit a koncentracija mi je nacisto otisla...

hvala!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...