Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Samo da odgovorim, povodom pitanja za zdravlje moje sestre: Juče je izašla iz bolnice i došla kući. Kako joj je rečeno, dobila je dvije sedmice na lotou. Ne jednu, nego dvije :) Slava Bogu

divnooooooo..... :slavaaa:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Хвала свима.

Бог вам добро дао.

Спасавајмо се, браћо и сестре, молимо се једни за друге.

Бог види.

Помилуј, Господе и услиши молитве наше.

Подели на овим сајтовима

Samo da odgovorim, povodom pitanja za zdravlje moje sestre:

Juče je izašla iz bolnice i došla kući. Kako joj je rečeno, dobila je dvije sedmice na lotou.

Ne jednu, nego dvije :)

Slava Bogu

Slava Gospodu Bogu nasem!!!!!!!!

Подели на овим сајтовима

Juče je izašla iz bolnice i došla kući. Kako joj je rečeno, dobila je dvije sedmice na lotou.

Slava Bogu

Предобри Боже , молим Те , искажи своју доброту свима,

који ме због Тебе љубе , који се за мене жртвују и

због мене трпе тјелесне и душевне боли.

Удијели снаге свима којима је потребна Твоја помоћ ,

услиши жеље оних којима сам обећала да ћу се за њих молити

или за које сам дужна молити.

Ја их све љубим небески Отче , јер их Ти љубиш.

Ти си ми их дао као браћу и сестре у Христу и хоћеш

да их љубим као што их Ти љубиш.

Пошаљи нам свима свога Светога Духа љубави,

да бисмо у слози испунили Твоју свету вољу. Пошаљи им снагу 

и здравља да те славе и величају из уста својих сушних без речи 

које не могу од немоћи и зла које их је спутало да Ти и име изговоре. Спаси их

У име Оца и Сина и Духа Светога. Амин.

Подели на овим сајтовима

Gordana, dobro nam dosla na forum. Pretpostavljam da si htela da postavis neka imena ovde, pa ti nije poslo za rukom.

Nije potrebno da ides na pocetak teme za to, nego otvori prvu, zadnju ili bilo koju stranu teme, i na dnu ces da nadjes prazni pravougaoni prostor za pisanje, iznad koga levo pise "Reply to this topic", a ispod koga sa desne strane imas i dugme "post". Otkucaj tekst u tom pravougaoniku, i onda klik na "post". To je sve... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Svima molba: pomenite imena Mirko, Radmila, Miodrag - bake i deke preminuli u proteklih mesec i nesto iz moje blize okoline. Najskoriji, Miodrag, preminuo je juce, a sahranjen danas...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Браћо и сестре, помените у својим молитвама Станка, Зорицу, Ружицу и Олгу. Бог нека вам добром врати.

Jesu li u pitanju imena za preminule, bolesne ili je nesto trece u pitanju?

Подели на овим сајтовима

Да те се Господ сјети у Царству своме и помогне да све изађе на добро.

Пресвета Владарко помози онима којима су завејани. Утврди их у вери и нади да издрже невољу.

Спаси Господе и помилуј слугу Твога Милутина; и подари му сва мирна и премирна блага Твоја.

Gospode, pomozi Milutinu, slugi svojem da što pre, reši sve šta ga muči.

Stanku, Zoricu, Ružicu i Olgu, udostoji blagoslovom što donosi smiraj.

Presvetli Oče, pokažu put svim licima, koja ostadoše začaurena u beznađu smutnosti.

Amin!

Bog vas blagoslovio! :)

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Slava Bogu

Oglo, pa to je divna vest. Da nam je živa i zdrava još godinica sto, na radost svojih najbližih.

( O, hvala ti Gospode, što si bio milostiv. )

Svima molba: pomenite imena Mirko, Radmila, Miodrag - bake i deke preminuli u proteklih mesec i nesto iz moje blize okoline. Najskoriji, Miodrag, preminuo je juce, a sahranjen danas...

Pokoj duši Mirku, Radmili, Miodragu. Da nađu svoj mir u srcu Božijem. Pomiluj ih Gospode grešne i uvedi u carstvo svoje.

Amin.

Подели на овим сајтовима

Искрсла је изненада могућност да се мој зет Данијел запосли.Конкурисаће па вас молим за молитвену потпору ...да Отац наш небески погледа на све нас грешне и недостојне слуге и слушкиње и да нас помилује а и Данијелу нек буде само како је воља   Његова. Амин.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

potrebna mi je vasa molitvena podrska  za mene gresnog da mi Bog oprosti za ucinjene grehe,da budem smiren  i nadjem srodnu dusu i posao.

Подели на овим сајтовима

Погледај Оче на кајање и на молбе слуге твога Сретена и по  милости Твојој учини му како је Воља Твоја. Амин.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Нано, Сретене, даће драги Бог, услишиће се и ваше и наше молитве.

Јел` чуо неко о томе да се, код потребе за запослењем, читају молитве и Акатист Светој Ксенији Петроградској?

Постоји и адреса (Смоленско гробље на ком је сахрањена Св. Ксенија) на коју се може послати писмо као молитва Св. Ксенији.

Ја сам ово тек недавно чула... А, и мој муж и ја смо у проблему што се посла тиче, па, ето, помените и нас... :)

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Искрсла је изненада могућност да се мој зет Данијел запосли.Конкурисаће па вас молим за молитвену потпору ...да Отац наш небески погледа на све нас грешне и недостојне слуге и слушкиње и да нас помилује а и Данијелу нек буде само како је воља   Његова. Амин.

Ti koji znaš najbolje šta je za koga dobro, ako je za Danijela ovo prava šansa i ono na šta je on čekao, Bože usmeri sve svoje snage, da u ova krizna vremena jedna duša nađe svoju sreću, na ovom poslu. Podari mu dobre kolege, mogućnost usavršavanja, radost da iskaže sebe u punom sjaju i svojoj porodici omogući izvor prihoda.

Amin.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...