Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Nekako me je sramota da tražim... Molim vas pomolite se za mene, da spoznam svoj put i da njime smerno i dostojno koračam. Hvala.

Pomeni Gospode, slugu svog, Ti znaš njegovo ime i probleme i muke. Njega si, kao i sve ljude, pozvao da bude jedan od sinova usinovljenja, pomeni ga da ojača u veri, utvrdi ga na putevima koje si mu pripremio i svaku zloću od njega odgoni, i budi mu na spasenje. Amin.

Pomenite i mene u molitvi, draga braćo i sestre, da Gospod Bog blagoslovi i odagna svaki greh, malodušnost i slabosti sa kojima se mučim. Bog vas blagoslovio. I hvala vam :)

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Pomenite u Vašim molitvama boleću sluškinju Gospodnju Nevenu, u lošem je stanju u bolnici. Vaše molitve će dosta da znače. 

О, Владару Господе, услиши нас грешне сада, и кад год Те призовемо; погледај као благ и не помени безакоња рабе Твоје Невену  и избави  њу и нас од вечних мука, и очисти њу и нас од сваке рђаве намере, и уста њена нека величају Тебе, и усне њене нека славе Тебе, и руке  њене укрепи на вршење заповести твојих, и ноге њене поведи путем твојим, и све удове и разум  њен утврђујући молитвама пречисте Мајке Твоје и свих Светих твојих.

Јер си милостив и човекољубив Бог, и Теби славу узносимо, са беспочетним Твојим Оцем, и благим и животворним Твојим Духом, сада и увек и у векове векова. Амин.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Nekako me je sramota da tražim... Molim vas pomolite se za mene, da spoznam svoj put i da njime smerno i dostojno koračam. Hvala.

МОЛИТВА У НЕДОУМИЦИ

(У недоумици примени оно што је рекао Свети старац Силуан Атонски, помоли се :)

Господе, ја сам грешан човек и не разумем како треба поступити. Ти ме, Милостиви, уразуми како да поступим.

(Људи су пробали, молили се и добијали разрешења својих недоумица.)  

Подели на овим сајтовима

Svet Jovane Krstitelju pomozi ovom malom čedu koje treba da pronadje put.

Presveta Bogorodice,čuvaj ga na tom putu.

Gospode isuse Hriste nauružaj ga potrebnim darovima.

Gospode i meni pomozi,jer vidiš kakav sam grešnik,ko ni jedan na planeti.Moje je život smešan.Ne može da se kaže da ima smisla.Ustajm,radim,učim,idem i vraćam se.Posmatram svet.Posmatram ljude.Patim sa onima koji pate i smejem se sa onima koji se smeju Ja sam izgubljena u ovom svetu bez ljudi i želim da se vratim i da ponovo postanem dete u naručji Oca .  Šaljem ti pismo.Znam da stiže,ako Ti nisi stvorio čoveka,ne znam ko je.Volim Patrijarha Pavla,i ako On nije bio u pravu,ne znam ko je. Ja sam Te našla. Sada još samo da ti se vratim. Gde si  ti tačno? Znaš da ja razmišljam kao čovek .Javi mi da znam. I ne muči me mnogo,molim te,nemam više snage ni da dišem. 

:351780:

Подели на овим сајтовима

Срце ми це цепа када прочитам овако нешто. Јадно дете .Господе Ти који си у стању да излечиш сваку болест , помози Анастазији , том сиротом детету малом да добије битку са тешком болећу .БОЖЕ ПОМОЗИ!

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Molitve deluju!!!! 

Nada za malu Anastasiju: Lažna uzbuna, tumor nije metastazirao!

Devojčica će, ipak, moći da nastavi lečenje od teške bolesti, potvrđeno je juče na klinici u Pragu.

Anastasija je na snimcima imala senke na plućima za koje su češki lekari posumnjali da su metastaza. Međutim, ispostavilo se da joj se usled brojnih terapija i intervencija koje je imala stvorila tečnost u plućima. Uzorak tečnosti odmah je poslat na analizu, a rezultati su pokazali da nema metastatskih ćelija - kaže za “Blic” dr Vladan Šubarević, specijalista ORL na Institutu za majku i dete koji je operisao Anastasiju i koji je u kontaktu sa njenom majkom Snežanom.

427752_3.majka-snezana-je-uvek-uz-nju_f.

Hrabra devojčica dobila je terapiju i već se oseća malo 

bolje. Čim ojača, moći će da nastavi i sa ciklusima zračenja koji su njena najveća šansa za oporavak.

http://www.smedia.rs/vesti/vesti/vest/233667/blic-Nada-za-malu-Anastasiju-Lazna-uzbuna-tumor-nije-metastazirao.html

Подели на овим сајтовима

Боже драги помози! Молимо ти се сви!

Помози овом детету, помози малој Анастасији, а нас све уједини да се сви помолимо и Твојом милошћу чудо измолимо, за Тебе су чуда могућа! Помози Господе! 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Pomolimo se za upokojene moga rodjaka Slobodana i djeda Vojina da ih pomene Gospod Isus Hristos u Carstvo Nebesko.Amin

Подели на овим сајтовима

Помени Господе грешне људе Твоје, у невољи, у страху, у бризи, у немилости, у опасности, у сиромаштву, у тузи, у болести и неспокојству. у недоумици, у сили и власти, у раскоши и изобиљу, у страстима и неверју ...  и опрости нам наша сагрешења.

Помилуј Господе све болесне и жалосне, старе и немоћне; сироте и убоге; слабе и незаштићене; удовице и сирочад; уплашене и усамљене; пронађи нестале и изгубљене; посети старе и заборављене; оправдај оклеветане; подигни пале и на прави пут заповести Твојих изведи залутале; оснажи немоћне и посустале; охрабри уплашене; умудри вође, учитеље, родитеље,стараоце, судије и лекаре; омекшај срца и умилостиви газде и моћнике ... помози Господе. 

Сачувај и саклони од свакога зла и превеликог искушења децу коју си нам дао.

Спаси, Господе, душе наше.

Помилуј, јер си благ и човекољубив, Оче наш милостиви.

Подели на овим сајтовима

Е, овако ћу: 

Јутрос се родила Сара! Нека нам је жива и здрава и на радост њеној сестрици Снежани. 

Велики си, Господе, у делима Својим!

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Е, овако ћу: 

Јутрос се родила Сара! Нека нам је жива и здрава и на радост њеној сестрици Снежани. 

Велики си, Господе, у делима Својим!

Е нека вам је  жива и здрава и од Господа благословена.

Подели на овим сајтовима

Нека је дете живо и здраво.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Neka im je dete zivo i zdravo.

Nije u mojoj  familiji :)  :D  :slavaaa:

Nema veze u cijoj je familiji, neka je ziva i zdrava :):slavaaa:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...