Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Ako se setite i nije Vam teško, molim Vas da u Vašim najdivnijim molitvama, spomenete i  meni dragu prijateljicu Aleksandru, koja se trenutačno bori sama s sobom zbog gubitka njoj najdraže osobe. 

Подели на овим сајтовима

Игор је данас изгубио битку са раком. Помените мог исписника!

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Игор је данас изгубио битку са раком. Помените мог исписника!

Бог да му душу прости .

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Господе, упокој душу преминулог раба Твојега Игора и насели га у место вечне радости....

Господе, укрепи рабу Твоју Александру, дај јој снаге да издржи бол због губитка најдраже јој особе.....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Молим Вас да се молите  за мог Кума Богољуба (24 г.) којем је утврђено  да болује од  леукемија.

Подели на овим сајтовима

Молим Вас да се молите  за мог Кума Богољуба (24 г.) којем је утврђено  да болује од  леукемија.

Молитвама Светог Нектарија Егинског нека се Господ смилује на раба Божијег Богољуба,исцели и укрепи га у дане искушења,туге и бола.Амин!

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Молитвама Светог Нектарија Егинског нека се Господ смилује на раба Божијег Богољуба,исцели и укрепи га у дане искушења,туге и бола.Амин!

О мироточива главо, Светитељу Нектарије, архијереју Божији! У време великог одступништва и безбожништва, побожношћу си просијао и сакрушио главу прегордога сатане, који нас је израњавио. Тога ради дарова ти Христос да лечиш болести неизлечиве, које нас спопадоше због безакоња наших. Верујемо: заволео те је Бог праведнога, да тебе ради нас грешне помилује, од проклетства да нас разреши, од болести да нас избави и да се по свој васелени слави страшно и преславно Име Његово, Оца и Сина и Светога Духа, сада и увек и у векове векова. Амин.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Спомени Господе све споменуте слуге твоје и подај им сваку утеху , упокојенима на спањење душе, а породицама на утеху и радост!

Подели на овим сајтовима

Помените верну слушкињу Божију Гордану, исповедницу у време комунизма, која се данас упокојила.

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Драга браћо и сестре, пријатељи, 

Не заборавимо на то колико нам је молитва свима битна и колико је она битна за наше ближње, па чак и онда када нису у неком ,,великом" проблему. 

Хајде да се овде сетимо људи којима је помоћ потребна и да их бар на трен поменемо пред Господом у мислима, да ми бар у том сегменту мало олакшамо. 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Волео бих да се сви помолимо за нашег брата Сркија, који је скоро отишао са форума.

Нек нам је жив и здрав и са чиме год да се бори да му Господ да снаге и да се избори! 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Pomozi Gospode Nikoli Popoviću,moderatoru na ŽRU.

I ogradi ga andjelima Tvojim,daj mu da uzraste u svakom dobrom delu i sačuvaj ga od iskušenja i gordosti.A Tebi neka je slava sada i uvek i u  vekove vekova. Amin.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Pomozi Gospode Nikoli Popoviću,moderatoru na ŽRU.

I ogradi ga andjelima Tvojim,daj mu da uzraste u svakom dobrom delu i sačuvaj ga od iskušenja i gordosti.A Tebi neka je slava sada i uvek i u  vekove vekova. Amin.

:cmizdrenje:  draga Arsenija, 

mnogo ti hvala! Bog te cuvao i uvek rukovodio! 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...