Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Кренуо сам да живим свој живот, то јест преселих се од старих. 

Молим за ваше молитве/помен, да све буде у реду. Хвала. 

драги Иване, даће Господ да све буде у реду....само напред......срећно...... :good2:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Кренуо сам да живим свој живот, то јест преселих се од старих. 

Молим за ваше молитве/помен, да све буде у реду. Хвала. 

Да се са вама Господ усели у ваш дом.

Подели на овим сајтовима

Операција је прошла добро, миом је извађен, био је велик и на незгодном мјесту.

Остаје опоравак.

Госпоја је стигла кући и сад ће да царује а ми ћемо да служимо. :)

Подели на овим сајтовима

Госпоја је стигла кући и сад ће да царује а ми ћемо да служимо. :)

Слава Богу.

Подели на овим сајтовима

Хвала Господу да се све добро завршило.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Da se javim i ja - majka je izasla iz bolnice na sv. Dimitrija (to je nasa slava), posle 2 nedelje boravka i lecenja tamo.

Sad se leci kuci, dosta je bolje, iako ima jos da uzima lekove, sve do kontrole za 10-15 dana.

Ono sto je najbolje u svemu je da je, fala Bogu, ostavila duvan. Nadamo se trajno...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Da se javim i ja - majka je izasla iz bolnice na sv. Dimitrija (to je nasa slava), posle 2 nedelje boravka i lecenja tamo.

Sad se leci kuci, dosta je bolje, iako ima jos da uzima lekove, sve do kontrole za 10-15 dana.

Ono sto je najbolje u svemu je da je, fala Bogu, ostavila duvan. Nadamo se trajno...

Da joj Bog da snage da se isceli i sile da cigarete zauvek ostavi :). Amin

Подели на овим сајтовима

Mogu li da te zamolim nešto? Zamoli molitve za ozdravljenje za imena: Julija, Elena, Tatjana

Julija i Elena su imale tešku saobraćajku, Elena je ostala nepokretna, u komi... sad se osvestila koliko znam, a Tatjana je Elenina majka, koja je jadna doživela težak infarkt i visi o koncu... ako možeš, odmah to uradi, molim te.

Gospode molim te pomozi Tatjani, Eleni i Juliji.Ti znaš šta im je potrebno, spasi ih molim te.

Подели на овим сајтовима

Gospode molim te pomozi Tatjani, Eleni i Juliji.Ti znaš šta im je potrebno, spasi ih molim te.

Господе Исусе Христе спаси и помилуј! Амин

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Мој комша Миле умре ноћас на Ђурђиц. То му је и слава. Молим вас помолите се за њега. Помени га Господе у царству Твоме.

Зло добра донети не може!

Подели на овим сајтовима

Pomeni ga Gospode u carstvu tvome i useli ga u naselja tvoja.

(i moj komšija se zove Mile i slavi Đurđic. Sad moram da odem do njega da se uverim da je dobro!!!)

Подели на овим сајтовима

Braco i sestre, pomenite juce preminulu Vukicu, zenu koja je bila pedagog u skoli u kojoj radim.

Imala ja izliv krvi pre neki dan, i na zalost, nije se izvukla...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Вечна јој слава и нека јој Бог душу прости.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

На овај дан прошле године упокоји се у Господу моја другарица Мирјана.

Господа молим да јој опрости за све што сагреши и  да је у Дом Свој прми .

Молим вас, ко је у прилици, помените је и сутра на Литургији.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Pomjanite sutra na Liturgiji i moju milu Gordanu,koja je imama Daunov sindrom,danas je 52.dan od kako se upokojila...tek pre neki dan sam saznala... :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...