Danijela Написано Јануар 18, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2017 Страле and Dominika је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 http://www.pravmir.ru/zharkiy-led-kipyashhaya-voda/ -Владимир- and Страле је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 https://www.flickr.com/photos/spbpda/31574566283/ Страле and Dominika је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 https://www.flickr.com/photos/spbpda/32024515220/ RYLAH, Снежана and Страле је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Страле Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 -Владимир- and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 Кадет Војне академије Алекса Драгаш први допливао до Часног крста на традиционалном пливању за Часни крст на Ади Циганлији поводом великог хришћанског празника Богојављења. Честитамо! #ponos RYLAH, -Владимир-, Dominika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 http://www.spc.rs/eng/bishop_maxim_celebrates_theophany_st_peter_apostle_church_fresno Dominika, Rašo, Lady Godiva and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10209487085912453&set=a.10201996186164641.1073741828.1185244642&type=3&theater Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 Dominika је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јануар 21, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 21, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2017 -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 21, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2017 Ljudi, stavljate izvor odakle uzimate slike. Brisem sve slike bez izvora i clanova i urednika. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 25, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2017 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука