Jump to content

Питајте Администрацију

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Samo bih dao jedan predlog uredniku stranice svetijakov.org, o. Ivanu Cvetkovicu:

mozda bi bilo dobro kada biste rubliku ''forum''(na homepage-u) nekako istakli, otvorili novi box sa natpisom ''Žive reči utehe'' i sl... Bilo bi  uocljivije posjetiocima sajta koji, mozda, ne znaju da je forum otpoceo sa radom...

Pozdrav

Подели на овим сајтовима

А шта мислите да отворимо негде и некако неки пдф где би писали и дискутовали о Литургији. Поред филмова, то ми је омиљена тема. Могу до 101 и назад да причам о томе  ;D

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Ја мислим да је то главна тема овде. Треба само разграничити где би се то поставило, јер се та тема провлачи кроз све подфоруме. Мислим да је то посао за Супермена (о. Алефшин)

Подели на овим сајтовима

• Гости

могле би и помесне цркве бити подфоруми.

оне најнепотребније заузимају простор.

(корисно је информисати се,свакако,али могу бити подфоруми)

и може ли неко да стави слику патријарха павла у личности,па тема патријарх?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Светлана

Јесте, vinston, али неки сматрају да је то ограничавање њихове слободе да оду ако хоће. Мислим ипак да треба омогућити, али само ако администратор одобри, брисање налога. Тако ће се избећи такве грешке.

Подели на овим сајтовима

Ја имам питање: како да подигнем фајл са свог рачунара? Постоји опција, али није комплетирана - можда би је требало укинути.

Друго, занима ме као лаика за многе области, зашто на форуму постоје подфоруми попут "Аутомобила" и "Економије", а не постоје о молитви, посту, Светим тајнама...?

На ком подфоруму бих могао да отворим, или нађем неку од тих тема?

Ја уопште не разумем ни шта све покрива подфорум "Црква и друштво (личност)", не знам ни шта обухвата израз Догматика.  ::D:

Остаје ми само да разговарам са свештеницима и теолозима о тим питањима, а ја ипак гледам на форум као на место за ширу дискусију.

Радије бих онда прешао на приватну преписку...

Ето...

Подели на овим сајтовима

?????, vinston, ??? ???? ???????? ?? ?? ?? ???????????? ?????? ??????? ?? ??? ??? ????. ?????? ???? ?? ????? ?????????, ??? ???? ??? ????????????? ??????, ??????? ??????. ???? ?? ?? ?????? ????? ??????.

To je ta opcija koja postoji a koja nije aktivirana :D

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Светлана

Има тема 'Верска настава - Веронаука' у подфоруму 'Православно образовање', а може и нова да се постави у зависности шта хоће ко да напише о ономе што зна или да пита о ономе што не зна.

http://www.svetijakov.org/forum/index.php/topic,157.0.html

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...