Jump to content

Питајте Администрацију

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Да ли бих прекршила неко правило из форумског правилника, ако бих своју коресподенцију са другим форумашем, писану на П.П. објавила јавно ( у целости) ?

Samo da ne bude crvenim slovima,  to razdrazuje admine kad im neko uzima boju iz njihove kofice.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Samo da ne bude crvenim slovima, to razdrazuje admine kad im neko uzima boju iz njihove kofice.

ОК Онда ћу љубичанствена , она су тааакооо зелена        :D  

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Да ли бих прекршила неко правило из форумског правилника, ако бих своју коресподенцију са другим форумашем, писану на П.П. објавила јавно ( у целости) ?

ako se druga strana slaže s tim

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Приметила сам да се коментар статуса ,уколико је мало дужи, не приказује у целости. Да ли је то тако или ја нешто погрешно радим? И зашто у коментарима не може да се користи смајли :) (то просто олакшава комуникацију)? 

Подели на овим сајтовима

Приметила сам да се коментар статуса ,уколико је мало дужи, не приказује у целости. Да ли је то тако или ја нешто погрешно радим? И зашто у коментарима не може да се користи смајли :) (то просто олакшава комуникацију)? 

Коментар статуса, попут сваке поруке ака СМС, ограничен је на 160 карактера...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

zasto u statusu ne mogu da vidim prve komentare? ni na mom profilu i na drugih ljudi?

Можеш, иди где пише "Приказ свих ... коментара"

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

koristim Mozzilu browser i ona me to zezala,probao sam Cometbird i vide se komentari

Покушај да обришеш колачиће, па ће ти можда радити.

Пажња! Никако их јести или помислити да је песма од Марине Перазић :)

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

koristim Mozzilu browser i ona me to zezala,probao sam Cometbird i vide se komentari

Firefox je odlican browser, ali mora malo i da se rukuje s njime, ne ide sve na automatik... :)))

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Firefox je odlican browser, ali mora malo i da se rukuje s njime, ne ide sve na automatik... :)))

Ваше админско височанство, можете ли ме, молим Вас, удостојити одговора о tapatalk-у. 

Понизни и недостојни поданик Juan Manuel Valdez Contreras  :)))

Подели на овим сајтовима

E, ma vid`o sam poruku, radimo na tome... :good2:

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...