Jump to content

Питајте Администрацију

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Не ради ми овај линк... Да ли је то тема Потребна ми је ваша молитвена подршка или нешто што више не постоји, или нешто треће?

On 1/14/2010 at 23:15, Милан Меденица :) рече

аух, ће помињемо. мада имаш и помјаник:

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,260.0.html

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Поуке.орг инфо рече

Ту опцију мислим да нема више нико...

Пре десетак дана сам видео да је неко променио али се не сећам ко а Снежана ми рече да је видела да неки немају што би ваљда значило да неки имају.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, ivanaika рече

Поштована администрацијо,

Зашто је мени дуплиран број садржаја? 

Хвала! :) 

Ma cuti kad je dzabe, sta se bunis, samo kupi...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Nego, ovaj ZRU znak - sto niste stavili .png sliku, bez ove bele pozadine? Tako je mnogo lepse...

...

Clip.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Изборио си се... постављено ти је оно по жељи...

Што се тиче пнг-а, ево сликице, среди пнг, сиви и у боји.

512.png

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Поуке.орг инфо рече

Што се тиче пнг-а, ево сликице, среди пнг, сиви и у боји.

Sad gledam i vidim da je vec sredjeno, tj. slika vec nema nikakvu pozadinu. To znaci da onda sam forum ostavlja pozadinu, tj. tako je nastelovan da nesto ima iza slike. Sta da se radi, sto bi reko Narod - visa sila...

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Поуке.орг инфо рече

Изборио си се... постављено ти је оно по жељи...

Ја мислио да је ово било упућено @obi-wan али сада видим да је било за мене. Хвала!

Хвала и @Џуманџи и @ИгорМ !

Још само да се сетим шта сам оно беше хтео :D

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...